Nieuws

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

P-Direkt heeft vijf partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-professionals tegen marktconforme tarieven waaronder de combinatie Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company.

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid en staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie voor (toekomstige) medewerkers, managers en HR-ondersteuners. Dit realiseert P-Direkt door het bieden van een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT voor bijna 140.000 medewerkers die werkzaam zijn bij de diverse ministeries en andere overheidsorganisaties.

Met de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal.

Jan-Willem Maas van Bergler is blij met dit resultaat: “Het is mooie opdrachtgever die we kunnen toevoegen aan onze portfolio van opdrachtgevers binnen het overheidsdomein. Én het resultaat van de samenwerking met Caesar en VX. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

De raamovereenkomst met P-Direkt gaat op 5 oktober 2020 in voor een periode van maximaal vier jaar.

berglerNieuwe raamovereenkomst met P-Direkt
Lees meer

Nieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!

Nieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!

Bergler ICT is al 40 jaar thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler levert full service ICT-dienstverlening zoals software development, consultancy voor application lifecycle management en DevOps, managed services en een flexibele schil van IT-professionals.

Het afgelopen decennium is er een enorme groei geweest in het gebruik van informatiesystemen. Dit betekent ook dat er vraag is naar meer softwaretoepassingen voor zowel bedrijven als consumenten. Bovendien is het nog steeds moeilijk om de mensen te vinden met de juiste vaardigheden en ervaring die nodig is om het werk gedaan te krijgen.

Met haar nieuwe dienst Nearshoring en de hybride vorm van Team as a Service, voorziet Bergler ICT in de ontbrekende schakel en biedt de ‘full stack’ van ontwikkelaars die nodig is, waarbij de aansturing vanuit Nederland wordt gedaan door ervaren Technical Lead Consultants van Bergler. Niet op zoek naar een team, maar gewoon naar die ene ontbrekende softwaredeveloper? Bergler Nearshoring beschikt over een uitstekende pool van developers die een bestaand team compleet kan maken.

Bij Bergler bieden we Softwareontwikkeling as a Service en werken we met de nieuwste technologieën zoals SharePoint, Office 365, .NET, SiteCore, Umbraco, Android, iOS en meer. Door deze technologieën te combineren met onze persoonlijke service, kennis en ervaring is geen enkele uitdaging voor Bergler te groot.

berglerNieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!
Lees meer

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Breda / Eindhoven, 4 mei 2020 – Op 1 mei jl. ondertekenden Bergler en Senet een overeenkomst voor strategische samenwerking. Vanuit de synergie tussen beide softwarebedrijven verwachten zij gezamenlijk meer klanten te verwerven. Zo heeft Bergler een track record opgebouwd met onder andere veel .NET expertise, terwijl Senet met name haar klanten bediend vanuit PHP kennis en ervaring. Beide bedrijven werken al langer samen maar willen met deze samenwerkingsovereenkomst nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales- en marketingactiviteiten.


Rob Wessels, algemeen directeur van Bergler, over de samenwerking: “Onze beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Zowel qua technologie als bedrijfscultuur. Door de samenwerking verder te intensiveren verwachten wij niet alleen meer klanten te kunnen bedienen, maar ook een groter innovatief vermogen te kunnen realiseren. Dat is zeer waardevol om klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen.”


Geurt Jan van Ek, oprichter/directeur van Senet, bevestigt dit: “Technologie staat geen moment stil. Wij laten al meer dan 20 jaar zien dat we op innovatieve en creatieve wijze maatwerkoplossingen realiseren voor onze klanten. Door deze samenwerking krijgen we hiervoor nog meer mogelijkheden.”

Theo Bieger, commercieel directeur van Senet, voegt hier aan toe: “Gezamenlijk beschikken we over meer dan honderd software developers die hun sporen in vele praktijksituaties hebben verdiend. Naast deze praktijkervaring hebben beide bedrijven innovatie hoog in het vaandel staan. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in het realiseren van op maat gesneden software-oplossingen.

Senet werkt al meer dan 20 jaar met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwaretoepassingen die de resultaten van organisaties verbeteren door (administratieve) processen te automatiseren. Daarnaast ontzorgen we met onze (SaaS) applicaties diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriële en financiële branches.

Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services en een flexibele schil van IT-professionals.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Wessels (rwessels@bergler.nl) of Theo Bieger (tbieger@senet.nl). Daarnaast verwijzen we graag naar de websites van Bergler en Senet.

berglerStrategische samenwerking Bergler & Senet
Lees meer

Hoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?

Hoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?

Bergler ICT volgt nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus/Covid-19 en vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen die door de regering worden aangegeven.
Al onze diensten en werkzaamheden vinden doorgang maar onze medewerkers werken vanuit huis.
Onze infrastructuur ondersteunt dit volledig. Alle medewerkers zijn (onder andere) via e-mail en mobiele telefoon bereikbaar.

Fysieke afspraken die gepland staan bij ons op kantoor komen hierbij te vervallen. Wij nemen contact op om hier een alternatief voor te vinden. Het borgen van de continuïteit van onze samenwerking met klanten, leveranciers en professionals heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Ook in de komende periode kunt u op ons rekenen: Wij blijven een betrouwbare partner voor u als gewaardeerde klant, leverancier of professional.

Samenvattend:

  • Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM stelt;
  • Gezondheid en veiligheid hebben onze hoogste prioriteit;
  • Wij stimuleren thuiswerken voor al onze medewerkers;
  • Bergler ICT is voorbereid om op afstand voor onze klanten te werken;
  • Telefonisch zijn we bereikbaar, maar het kantoor is gesloten voor bezoekers.

Mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen en dit gevolgen hebben voor onze klanten, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten.

Heeft u vragen? Aarzel niet om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar. Gezamenlijk zullen we ons hierdoor heen slaan.

Mede namens alle collega’s wens ik u allen veel sterkte toe!

Rob Wessels,
Directeur.

berglerHoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?
Lees meer

Agenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020

Agenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020

Kennis en ervaring borgen en delen. Dat gebeurt in het Competence Center voor iedereen die onder Bergler vlag opereert. Opdrachtgevers adviseren en praktisch ondersteunen gebeurt vanuit het Expertise Center. De gemeenschappelijke factor is de vooruitgang. Want dat is wat beide partijen in het vizier hebben.

Agenda Expertise Center 2020

Kennis is macht, delen is kracht!
Daarom geloven wij in het delen van kennis en kunde. We doen dit zelf en delen dit bij onze klanten.

Dinsdag 4 feb (12:00 – 15:00 Tilburg)
Managers Inspiratie Sessie
Inspiratiesessie over het functioneren en samenstellen van (software development) teams.

Dinsdag 24 nov (12:00 – 15:00 Tilburg)
Managers Inspiratie Sessie
Hoe ga je om met Agile werkwijzen als de organisatie met vaste budgetten en projecten werkt?

Bent u geïnteresseerd in een van onze Inspiratie Sessies en wilt u in aanmerking komen voor deelname?
Neem dan contact met ons op via dit informatieformulier.


Dindag 14 april (19:00 – 21:00 Houten)
Hybride softwareontwikkeling in de cloud
Meer informatie e/o direct aanmelden?

Dinsdag 23 juni (19:00 – 21:00 Houten)
Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…
Meer informatie e/o direct aanmelden?

Dinsdag 27 oktober (19:00 – 21:00 Houten)
Hybride applicaties opzetten met Docker
Meer informatie e/o direct aanmelden?


Agenda Bergler Competence Center 2020

Nog nooit in de geschiedenis van ons vak lagen zoveel technieken binnen handbereik als vandaag. Hoe houd jij je kennis op niveau en zorg je dat je voorbereid bent voor de toekomst? Daar helpen we je graag bij!

Workshops

Dinsdag 18 februari (17:30 – 20:30 Breda)
AZURE FUNCTIONS & LOGIC APPS

Woensdag 4 maart (17:30 – 20:30 Breda)
NOSQL, AZURE COSMOS DB

Dinsdag 17 maart (17:30 – 20:30 Breda)
PROGRAMMEREN MET PYTHON

Dinsdag 12 mei (17:30 – 20:30 Breda)
MICROSERVICE DEEP DIVE

Woensdag 27 mei (17:30 – 20:30 Breda)
MESSAGING IN DE PRAKTIJK (QUEUE)

Dinsdag 9 juni (17:30 – 20:30 Breda)
ADVANCED QUEUE SCENARIO’S

Woensdag 16 september (17:30 – 20:30 Breda)
DOCKER CONTAINERS

Woensdag 30 september (17:30 – 20:30 Breda)
KUBERNETES DEEL 1

Dinsdag 13 oktober (17:30 – 20:30 Breda)
KUBERNETES DEEL 2

Woensdag 9 december (20:00 – 21:00 Webinar)
IOC BASICS

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@bergler.nl of via 076 – 572 02 00.


Webinars

Dinsdag 7 januari (20:00 – 21:00)
JAAR-INTRODUCTIE

Dinsdag 21 januari (20:00 – 21:00)
SCRUM, UREN, POINTS EN ANDER GEDOE

Woensdag 5 februari (20:00 – 21:00)

COLLEGA VERTEL EENS…
Woensdag 29 april (20:00 – 21:00)

LINUX BASICS
Dinsdag 7 juli (20:00 – 21:00)

COLLEGA VERTEL EENS…
Woensdag 22 juli (20:00 – 21:00)

MONADS (EXTENSION METHODS)
Dinsdag 1 september (20:00 – 21:00)

NODE JS + EXPRESS
Dinsdag 10 november (20:00 – 21:00)
ROADMAP TRACKING IN AZURE DEVOPS

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@bergler.nl of via 076 – 572 02 00.


Download hier de complete agenda!

berglerAgenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020
Lees meer

Bergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019

Bergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019

Op 1 en 2 oktober 2019 is Bergler (weer) ‘proud’ Gold Member van dit succesvolle developers evenement in Ede! Met 120 sessies, 75 sprekers en naar verwachting 1500 bezoekers is dit het developers-event van het jaar. Bezoek onze stand, meet the team en ontvang een uniek ‘may the source be with you’ T-shirt!

Tijdens Techorama Nederland 2019 in Ede wordt tevens een community podium gehost. Op dit podium worden gedurende twee dagen tijdens de pauzes interessante sessies gepresenteerd. Deze sessies zullen via SDNCast gestreamd worden. Bergler’s eigen CTO, Menno Jongerius, zal tijdens Techorama twee sessies presenteren: Introduction to Progressive Web Apps en Introduction Event Storming.

Meer weten over Techorama of direct kaarten bestellen?

berglerBergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019
Lees meer

Bergler Software Solutions verkrijgt Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics

Bergler Software Solutions verkrijgt Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics

Afgelopen week heeft Bergler Software Solutions, door het succesvol volbrengen van Microsoft Assessments, een Gold Partnership behaald voor Data Analytics. Eerder verkreeg Bergler al de status van Gold Certified Partner voor haar competenties in Gold Application Development. De toekenning van deze nieuwe (aanvullende) status door Microsoft is een erkenning voor onze expertise.

Als Gold Certified Partner toont Bergler aan dat zij over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikt. Microsoft Gold Certified Partners genieten een breed pakket aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor kan Bergler haar dienstverlening aan haar klanten nog verder optimaliseren.

De inmiddels populaire thema-avonden, de inspirerende ‘kennis-sessies’ en het actuele technische ‘Developer’s Blog’ van het Bergler Competence Center zijn hier een goed voorbeeld van. De ambitie van Bergler Software Solutions is het helpen van organisaties bij het professionaliseren en optimaliseren van hun software development. Dit doet Bergler onder andere door kennis en ervaringen die zij bij haar relaties hebben opgedaan te bundelen én te delen.

Wilt u weten hoe uw data efficiënter, veiliger en toegankelijker binnen uw organisatie georganiseerd kan worden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

berglerBergler Software Solutions verkrijgt Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics
Lees meer

Stichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions

Stichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Kennisnet wederom het vertrouwen heeft uitgesproken in Bergler Flex Solutions. Bergler is, naast vier andere partijen, geselecteerd voor de inhuur van ict specialisten voor de komende jaren.

Kennisnet verwacht van haar leveranciers een adequate afhandeling m.b.t. de werving en selectie alsmede het verzorgen van de bijbehorende contractuele en administratieve afhandeling. De afgelopen drie jaar heeft Bergler bewezen hiertoe goed in staat te zijn en is dus van toegevoegde waarde voor Kennisnet.

Stichting Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. Kennisnet voorziet het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs van onafhankelijk advies over de inzet en implementatie van ict. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Kennisnet een landelijke ict-basisinfrastructuur en stelt haar kennis beschikbaar aan onderwijsprofessionals, zodat scholen de juiste keuzes kunnen maken voor ict en hun onderwijs. Ook biedt Kennisnet online platforms aan waarop digitaal leermateriaal centraal toegankelijk is. Met deze activiteiten stelt Kennisnet bestuurders, managers en leraren in staat om met ict het verschil te maken. Kennisnet laat ict werken voor het onderwijs.

Wij kijken met trots en vertrouwen uit naar het continueren van de samenwerking met Kennisnet.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot Jan-Willem Maas, salesmanager, via 06-51868629

berglerStichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions
Lees meer

Dienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox

Dienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox

Persbericht, 4 juli 2019

Na Defensie en de Vreemdelingen keten wint de succesvolle combinatie Bergler, Caesar en Pimarox nu ook de aanbesteding voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).
“Weer een groot succes voor onze combinatie” zegt Rob Wessels van Bergler in een reactie op het goede nieuws. “DJI heeft zes partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-medewerkers tegen een marktconform tarief. Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen is het belangrijk dat leveranciers een hoge aanbiedingsbetrouwbaarheid garanderen. Wij zien deze samenwerking, gezien onze eerdere ervaringen, met het volste vertrouwen tegemoet.

De Dienst Justitiële Inrichtingen levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. Dit doet zij door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Ook biedt DJI de aan haar zorg toevertrouwde personen een kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Wij zijn trots dat wij aan deze missie een positieve bijdrage kunnen leveren.”

Het nieuwe contract gaat op 15 augustus 2019 in voor een periode van maximaal vier jaar.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot Jan-Willem Maas, salesmanager, via 06-51868629

berglerDienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox
Lees meer