Nieuws

Persbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler

Persbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler

De Haagse Hogeschool heeft onlangs de aanbesteding met betrekking tot de inhuur van IT Professionals gegund aan Bergler. “De Haagse” en Bergler Flex Solutions werken sinds 2016 samen. De nieuwe raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2021 voor de initiële looptijd van drie jaar.

De Haagse Hogeschool bestaat uit faculteiten, lectoraten en diensten. Ruim 27.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen volgen in, vier vestigingen, een bachelor, een master of post-hbo-opleiding. Er werken ruim 1.900 medewerkers, waarvan 65% in een onderwijzende en 35% in een ondersteunende functie.

blank

Bergler Flex Solutions, onderdeel van Bergler Nederland, is partner voor het beheren en beheersen van de flexibele schil en specifiek externe inhuur. Bergler Flex Solutions begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het inhuurproces over. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde vindmachine. Meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling van IT Professionals. Sourcing of contractmanagement: Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

“Wij zijn blij en trots dat onze geleverde prestaties en toegevoegde waarde wordt gewaardeerd en zien uit naar een plezierige continuering van de samenwerking.”

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Rob Wessels, directeur, 076 – 572 02 00.

www.berglerflex.nl/

berglerPersbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler
Lees meer

Agenda Expertise Center en Competence Center online!

Agenda Expertise Center en Competence Center online!

Na het succes van onze webinars in 2020 is de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuw programma voor 2021. Zes webinars van het Bergler Expertise Center en vier Managers Inspiratiesessies zijn inmiddels gepubliceerd.

Onze webinars in 2021:
Dinsdag 30 maart (19:30 – 20:30 YouTube Live): Threat modeling
Dinsdag 11 mei (19:30 – 20:30 YouTube Live): Migratiepaden naar .NET 5
Dinsdag 22 juni (19:30 – 20:30 YouTube Live): Value objects als records in C# 9
Dinsdag 5 oktober (19:30 – 20:30 YouTube Live): Een introductie in gRPC
Dinsdag 30 november (19:30 – 20:30 YouTube Live): Blazor en de oorlog in front-end frameworks (deel 1)
Dinsdag 7 december (19:30 – 20:30 YouTube Live) Blazor en de oorlog in front-end frameworks (deel 2)

Je leest er alles over op deze pagina maar je kunt natuurlijk ook de gehele agenda hieronder downloaden.

blank

berglerAgenda Expertise Center en Competence Center online!
Lees meer

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V) heeft een grote aanbesteding voor inhuur van ict-professionals afgerond met een geraamde maximale waarde van ruim 120 miljoen euro. De combinatie van Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company Software Development zijn als trotse winnaars uit de bus gekomen.

berglerGrote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.
Lees meer

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

P-Direkt heeft vijf partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-professionals tegen marktconforme tarieven waaronder de combinatie Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company.

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid en staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie voor (toekomstige) medewerkers, managers en HR-ondersteuners. Dit realiseert P-Direkt door het bieden van een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT voor bijna 140.000 medewerkers die werkzaam zijn bij de diverse ministeries en andere overheidsorganisaties.

blankMet de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal.

Jan-Willem Maas van Bergler is blij met dit resultaat: “Het is mooie opdrachtgever die we kunnen toevoegen aan onze portfolio van opdrachtgevers binnen het overheidsdomein. Én het resultaat van de samenwerking met Caesar en VX. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

De raamovereenkomst met P-Direkt gaat op 5 oktober 2020 in voor een periode van maximaal vier jaar.

berglerNieuwe raamovereenkomst met P-Direkt
Lees meer

Nieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!

Nieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!

Bergler ICT is al 40 jaar thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler levert full service ICT-dienstverlening zoals software development, consultancy voor application lifecycle management en DevOps, managed services en een flexibele schil van IT-professionals.

Het afgelopen decennium is er een enorme groei geweest in het gebruik van informatiesystemen. Dit betekent ook dat er vraag is naar meer softwaretoepassingen voor zowel bedrijven als consumenten. Bovendien is het nog steeds moeilijk om de mensen te vinden met de juiste vaardigheden en ervaring die nodig is om het werk gedaan te krijgen.

blank

Met haar nieuwe dienst Nearshoring en de hybride vorm van Team as a Service, voorziet Bergler ICT in de ontbrekende schakel en biedt de ‘full stack’ van ontwikkelaars die nodig is, waarbij de aansturing vanuit Nederland wordt gedaan door ervaren Technical Lead Consultants van Bergler. Niet op zoek naar een team, maar gewoon naar die ene ontbrekende softwaredeveloper? Bergler Nearshoring beschikt over een uitstekende pool van developers die een bestaand team compleet kan maken.

Bij Bergler bieden we Softwareontwikkeling as a Service en werken we met de nieuwste technologieën zoals SharePoint, Office 365, .NET, SiteCore, Umbraco, Android, iOS en meer. Door deze technologieën te combineren met onze persoonlijke service, kennis en ervaring is geen enkele uitdaging voor Bergler te groot.

berglerNieuw: Bergler Nearshoring, vertrouwd dichtbij!
Lees meer

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Breda / Eindhoven, 4 mei 2020 – Op 1 mei jl. ondertekenden Bergler en Senet een overeenkomst voor strategische samenwerking. Vanuit de synergie tussen beide softwarebedrijven verwachten zij gezamenlijk meer klanten te verwerven. Zo heeft Bergler een track record opgebouwd met onder andere veel .NET expertise, terwijl Senet met name haar klanten bediend vanuit PHP kennis en ervaring. Beide bedrijven werken al langer samen maar willen met deze samenwerkingsovereenkomst nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales- en marketingactiviteiten.

blank
Rob Wessels, algemeen directeur van Bergler, over de samenwerking: “Onze beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Zowel qua technologie als bedrijfscultuur. Door de samenwerking verder te intensiveren verwachten wij niet alleen meer klanten te kunnen bedienen, maar ook een groter innovatief vermogen te kunnen realiseren. Dat is zeer waardevol om klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen.”

blank
Geurt Jan van Ek, oprichter/directeur van Senet, bevestigt dit: “Technologie staat geen moment stil. Wij laten al meer dan 20 jaar zien dat we op innovatieve en creatieve wijze maatwerkoplossingen realiseren voor onze klanten. Door deze samenwerking krijgen we hiervoor nog meer mogelijkheden.”

Theo Bieger, commercieel directeur van Senet, voegt hier aan toe: “Gezamenlijk beschikken we over meer dan honderd software developers die hun sporen in vele praktijksituaties hebben verdiend. Naast deze praktijkervaring hebben beide bedrijven innovatie hoog in het vaandel staan. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in het realiseren van op maat gesneden software-oplossingen.

Senet werkt al meer dan 20 jaar met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwaretoepassingen die de resultaten van organisaties verbeteren door (administratieve) processen te automatiseren. Daarnaast ontzorgen we met onze (SaaS) applicaties diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriële en financiële branches.

blank

Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services en een flexibele schil van IT-professionals.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Wessels (rwessels@bergler.nl) of Theo Bieger (tbieger@senet.nl). Daarnaast verwijzen we graag naar de websites van Bergler en Senet.

berglerStrategische samenwerking Bergler & Senet
Lees meer

Hoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?

Hoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?

Bergler ICT volgt nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus/Covid-19 en vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen die door de regering worden aangegeven.
Al onze diensten en werkzaamheden vinden doorgang maar onze medewerkers werken vanuit huis.
Onze infrastructuur ondersteunt dit volledig. Alle medewerkers zijn (onder andere) via e-mail en mobiele telefoon bereikbaar.

Fysieke afspraken die gepland staan bij ons op kantoor komen hierbij te vervallen. Wij nemen contact op om hier een alternatief voor te vinden. Het borgen van de continuïteit van onze samenwerking met klanten, leveranciers en professionals heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Ook in de komende periode kunt u op ons rekenen: Wij blijven een betrouwbare partner voor u als gewaardeerde klant, leverancier of professional.

Samenvattend:

  • Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM stelt;
  • Gezondheid en veiligheid hebben onze hoogste prioriteit;
  • Wij stimuleren thuiswerken voor al onze medewerkers;
  • Bergler ICT is voorbereid om op afstand voor onze klanten te werken;
  • Telefonisch zijn we bereikbaar, maar het kantoor is gesloten voor bezoekers.

Mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen en dit gevolgen hebben voor onze klanten, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten.

Heeft u vragen? Aarzel niet om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar. Gezamenlijk zullen we ons hierdoor heen slaan.

Mede namens alle collega’s wens ik u allen veel sterkte toe!

Rob Wessels,
Directeur.

berglerHoe gaat Bergler ICT om met het coronavirus?
Lees meer

Agenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020

Agenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020

Kennis en ervaring borgen en delen. Dat gebeurt in het Competence Center voor iedereen die onder Bergler vlag opereert. Opdrachtgevers adviseren en praktisch ondersteunen gebeurt vanuit het Expertise Center. De gemeenschappelijke factor is de vooruitgang. Want dat is wat beide partijen in het vizier hebben.

Agenda Expertise Center 2020

Kennis is macht, delen is kracht!
Daarom geloven wij in het delen van kennis en kunde. We doen dit zelf en delen dit bij onze klanten.

Dinsdag 4 feb (12:00 – 15:00 Tilburg)
Managers Inspiratie Sessie
Inspiratiesessie over het functioneren en samenstellen van (software development) teams.

Dinsdag 24 nov (12:00 – 15:00 Tilburg)
Managers Inspiratie Sessie
Hoe ga je om met Agile werkwijzen als de organisatie met vaste budgetten en projecten werkt?

Bent u geïnteresseerd in een van onze Inspiratie Sessies en wilt u in aanmerking komen voor deelname?
Neem dan contact met ons op via dit informatieformulier.


Dindag 14 april (19:00 – 21:00 Houten)
Hybride softwareontwikkeling in de cloud
Meer informatie e/o direct aanmelden?

Dinsdag 23 juni (19:00 – 21:00 Houten)
Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…
Meer informatie e/o direct aanmelden?

Dinsdag 27 oktober (19:00 – 21:00 Houten)
Hybride applicaties opzetten met Docker
Meer informatie e/o direct aanmelden?


Agenda Bergler Competence Center 2020

Nog nooit in de geschiedenis van ons vak lagen zoveel technieken binnen handbereik als vandaag. Hoe houd jij je kennis op niveau en zorg je dat je voorbereid bent voor de toekomst? Daar helpen we je graag bij!

Workshops

Dinsdag 18 februari (17:30 – 20:30 Breda)
AZURE FUNCTIONS & LOGIC APPS

Woensdag 4 maart (17:30 – 20:30 Breda)
NOSQL, AZURE COSMOS DB

Dinsdag 17 maart (17:30 – 20:30 Breda)
PROGRAMMEREN MET PYTHON

Dinsdag 12 mei (17:30 – 20:30 Breda)
MICROSERVICE DEEP DIVE

Woensdag 27 mei (17:30 – 20:30 Breda)
MESSAGING IN DE PRAKTIJK (QUEUE)

Dinsdag 9 juni (17:30 – 20:30 Breda)
ADVANCED QUEUE SCENARIO’S

Woensdag 16 september (17:30 – 20:30 Breda)
DOCKER CONTAINERS

Woensdag 30 september (17:30 – 20:30 Breda)
KUBERNETES DEEL 1

Dinsdag 13 oktober (17:30 – 20:30 Breda)
KUBERNETES DEEL 2

Woensdag 9 december (20:00 – 21:00 Webinar)
IOC BASICS

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@bergler.nl of via 076 – 572 02 00.


Webinars

Dinsdag 7 januari (20:00 – 21:00)
JAAR-INTRODUCTIE

Dinsdag 21 januari (20:00 – 21:00)
SCRUM, UREN, POINTS EN ANDER GEDOE

Woensdag 5 februari (20:00 – 21:00)

COLLEGA VERTEL EENS…
Woensdag 29 april (20:00 – 21:00)

LINUX BASICS
Dinsdag 7 juli (20:00 – 21:00)

COLLEGA VERTEL EENS…
Woensdag 22 juli (20:00 – 21:00)

MONADS (EXTENSION METHODS)
Dinsdag 1 september (20:00 – 21:00)

NODE JS + EXPRESS
Dinsdag 10 november (20:00 – 21:00)
ROADMAP TRACKING IN AZURE DEVOPS

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact met ons op via info@bergler.nl of via 076 – 572 02 00.


Download hier de complete agenda!

blank

berglerAgenda Bergler Expertise- en Competence Center 2020
Lees meer

Bergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019

Bergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019

Op 1 en 2 oktober 2019 is Bergler (weer) ‘proud’ Gold Member van dit succesvolle developers evenement in Ede! Met 120 sessies, 75 sprekers en naar verwachting 1500 bezoekers is dit het developers-event van het jaar. Bezoek onze stand, meet the team en ontvang een uniek ‘may the source be with you’ T-shirt!

Tijdens Techorama Nederland 2019 in Ede wordt tevens een community podium gehost. Op dit podium worden gedurende twee dagen tijdens de pauzes interessante sessies gepresenteerd. Deze sessies zullen via SDNCast gestreamd worden. Bergler’s eigen CTO, Menno Jongerius, zal tijdens Techorama twee sessies presenteren: Introduction to Progressive Web Apps en Introduction Event Storming.

Meer weten over Techorama of direct kaarten bestellen?

berglerBergler Software Solutions weer Gold Partner Techorama 2019
Lees meer