Software Solutions

Partnership voor flexibele continuïteit

Software teams lopen in de praktijk tegen veel uitdagingen aan. Hierbij is het belangrijk dat voor de lange termijn continuïteit geleverd wordt. Ons doel is om je van dienst te zijn met gerichte kennis en ondersteuning, en je daarmee te helpen je (softwareontwikkel-) roadmap te realiseren.

Bergler Software Solutions:

  brengt kennis en expertise in de vorm van

  • de inzet van technical leads die als meewerkend voorman jouw teams 1 tot 3 dagen per week versterken
  • het organiseren van workshops en webinars
  • het uitvoeren van audits op software kwaliteit

  biedt ontwikkelcapaciteit

  • door middel van eigen professionals / software developers (Microsoft stack)
  • via de inzet van professionals uit ons netwerk
  • met de inzet van onze collega’s in Servië (Nearshoring)

  bouwt softwareapplicaties

  • op basis van functionele wensen en eisen (Microsoft stack)
  • met behulp van de beproefde Bergler Way of Working

Kennis en expertise

Als jouw organisatie zelf software ontwikkelt, zie je veel uitdagingen op je afkomen waarbij het ondoenlijk is alle kennis en kunde in huis te hebben.

Onze ervaren Technical Lead Consultants vervullen advies-, sturende- en coachende functies. Zij worden ingezet als lead developer, software architect, scrum master, product owner of agile coach. Ook verzorgen zij regelmatig workshops over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Strategisch softwareontwikkeling

Het aantal keuzes dat beschikbaar is voor ontwikkelaars is nog nooit zo groot geweest. Welk front-end framework gebruik ik? Ga ik containerisatie toepassen? Bouw ik services in .NET Core, gebruik ik Azure Functions? SQL-server of NoSQL? Om producten toekomstbestendig te houden, is het nodig de juiste strategische keuzes te maken.

Onze Technical Lead Consultants spelen hier bij onze klanten een belangrijke rol. Met advies maar ook als meewerkend voorman. Middels de ondersteuning die zij – al dan niet parttime- bieden, zijn we in staat precies de capaciteit te leveren die je verder helpt. Wij noemen dat strategische softwareontwikkeling.

Ontwikkelcapaciteit

Ontwikkelt je bedrijf zelf software en heb je behoefte aan extra capaciteit? Onze professionals zijn snel en flexibel inzetbaar op basis van detachering of consultancy. Denk hierbij aan verschillende functies en talen, functioneel, testen, UX/UI etc.

Ben je op zoek naar een flexibele (nearshore) schil voor uw organisatie, maar zie je op tegen de rompslomp die dat met zich meebrengt? Wij bieden een effectief nearshore-model waarbij onze technical leads meehelpen als brug tussen uw organisatie en de collega’s op afstand. Op die manier ontzorgen we jouw organisatie en waarborgen we een effectieve communicatie.

Nearshoring

Digitalisering en digitale acceptatie in samenwerken is in de afgelopen periode erg populair geworden. Door de krapte op de arbeidsmarkt en de grote vraag naar gekwalificeerde software-ontwikkelaars, brengt deze digitalisering extra mogelijkheden en voordelen met zich mee.
Omdat coderen een universele taal is, kan het overal ter wereld worden gelezen en geproduceerd. Door de huidige ontwikkelingen in vormen van digitaal samenwerken maakt het ook niet meer uit of je bij elkaar op kantoor zit of op afstand werkt. Om die reden is het interessant om Nearshoring te overwegen als oplossing voor de inzet van personeel.

Meer weten?

Maatwerksoftware

Ben je op zoek naar maatwerksoftware en beschik je niet over eigen ontwikkelcapaciteit? Wij bieden no-nonsense maatwerkoplossingen binnen de Microsoft stack die wij ontwerpen, implementeren en beheren. Ons maatwerk ontwikkelen wij volgens de Bergler Way of Working.

The Bergler Way of Working

Met deze aanpak borgen wij dat onze software opgeleverd wordt volgens SOLID-principes met geautomatiseerde testen en effectieve documentatie. Daarnaast garandeert onze Agile projectaanpak dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Elk project begint met een inventarisatie van wensen en eisen waaruit een transparante begroting volgt. Na oplevering wordt het intellectueel eigendom altijd volledig aan jouw organisatie overgedragen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Altijd up to date
Het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen is onze core business. Onze Technical Lead Consultants besteden een groot deel van hun tijd aan het volgen van de laatste ontwikkelingen en die ervaring bij onze relaties te delen. Hierdoor zijn we in staat om organisaties op maat te ondersteunen en aan te geven welke ontwikkelingen belangrijk zijn om op een toekomstbestendige wijze software te ontwikkelen.

Bergler kennissessies

Onder het motto “Kennis is macht, kennis delen is kracht” organiseren we regelmatig (6x per jaar) technische kennissessies voor en door softwaredevelopers. De onderwerpen worden bepaald door de ontwikkelingen in de markt en door vast te leggen wat er bij onze relaties speelt. De sessies zijn vooral gericht op praktijkervaringen.

Bekijk het hele jaarprogramma van 2022.

Bergler op Meetup

Marcel van Lith

Meer weten?
Bel Marcel van Lith.

076 572 02 00
mvlith@bergler.nl
Linkedin

berglerSoftware Solutions