Software Solutions

We build it, we run it

Maatwerk. Dat is waar het om draait bij software development. Bergler maakt het met Microsoft.NET. Het doel is opdrachtgevers beter van dienst zijn en het vak naar een hoger plan tillen. Dat lukt alleen door voorop te lopen en kennis te delen. No strings attached. De opdrachtgever is en blijft onder alle omstandigheden eigenaar van software en broncode en is daarmee niet aan Bergler gebonden. Waarom deze garantie? Omdat de maatwerk programmatuur tot stand komt op basis van eigen templates in combinatie met Microsoft best practices. Best of both worlds.

Wij ondersteunen twee soorten opdrachtgevers:

  • Organisaties op zoek naar maatwerk software zonder eigen ontwikkelcapaciteit. Bergler ontwerpt, implementeert en beheert de oplossing.
  • Organisaties met eigen ontwikkelaars en de behoefte aan specialisten om de nieuwe programmatuur een boost te geven.

Opdrachtgevers

rekenen op Bergler voor hoogwaardige software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar. Voor elk vraagstuk een passende oplossing. Software is ‘the key to success’. Dat is de missie van Bergler Software Solutions. Bergler is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure.

Software-developers

vinden bij Bergler uitdagende opdrachten, een actief Competence Center en een ambitieus opleidingsplan. Wij zorgen voor ontwikkeling, leerzame events, een actief blog en sprekers op diverse evenementen. Helemaal thuis in de ontwikkeling van nieuwe software. Buitengewoon geïnteresseerd in de technologie van morgen en niet bang voor een pittige uitdaging.

The Bergler way of working

Agile werken met het eigen Framework, stelt Bergler in staat om maatwerk programmatuur te bouwen. Exact volgens SOLID-principes met geautomatiseerd testen en effectieve documentatie. Elk nieuw project begint met de inventarisatie van wensen en eisen. Hieruit volgt een volledig transparante begroting.

Microsoft Technologie

Bergler Software Solutions is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure. De ontwikkeling van applicaties gebeurt met gebruik van Visual Studio Family, SQL Server en Azure van de marktleider.

Application Lifecycle Management

Het partnermodel van Bergler geldt als garantie voor continuïteit en kwaliteit. De wereld staat geen seconde stil. Daarom ontwikkelt Bergler ‘toekomstbestendig’. De ontwikkelaars houden de applicatie ook na oplevering up-to-date.

DevOps

Het is een beproefde methode, DevOps. Bergler hanteert de werkwijze voor de bouw van nieuwe applicaties. Geen overgave, maar vertrouwen. DevOps teams nemen de volledige verantwoording over de ontwikkeling en beheer van de applicatie. Deze variant bestaat ook in pay-per-use model: in lijn met de roadmap naar cloud architectuur.

Consultancy

De professionals van Software Solutions staan nooit alleen. Dat is de meerwaarde in het veld. Terwijl daar agile/scrum, architectuur, kwaliteit en beveiliging aan bod komen, ondersteunt Bergler het development proces met Expertise Center sessies, Quality scans, Security scans en workshops.

Praktijkervaring bepaalt de toegevoegde waarde van een consultant. Lead developers van Bergler zijn niet anders gewend. Minimaal één tot drie dagen per week beschikbaar om een boost te geven aan het project.

Bergler op Meetup

berglerSoftware Solutions