Vraag en aanbod

Bergler Flex Solutions is al meer dan 40 jaar dé IT-inhuurspecialist voor de (semi-)publieke sector, in het bijzonder de centrale overheid, het onderwijs en zelfstandige bestuursorganen zoals waterschappen.

Ook in deze organisaties maakt aannemen van tijdelijke IT professionals steeds meer deel uit van de totale personeelsplanning, nu en in de toekomst. Het is belangrijker dan ooit om vast en flex echt te verbinden. En zorgvuldig te kijken naar de behoefte die je daadwerkelijk hebt in plaats van alleen naar de contractvorm. Dat vraagt allereerst om een goede toegang tot de IT-arbeidsmarkt. En in het verlengde daarvan om een benadering die rekening houdt met wet- en regelgeving, efficiency en risico- en kostenbeheersing, maar vooral ook met de menselijke maat. Dat laatste is waarin Bergler zich onderscheidt: in een persoonlijke aanpak die leidt tot duurzame matches.

Juist in tijden van schaarste zijn wij in staat de vraag van onze opdrachtgevers in te vullen met passende kandidaten. Enkele in het oog springende succesfactoren die uniek zijn voor Bergler:

Expertisepools

In de huidige markt heerst structureel schaarste op diverse expertisegebieden zoals security, data, testen, projectmanagement, business- en informatieanalyse en PMO. Voor deze en andere expertisegebieden hebben wij speciale expertisepools samengesteld. Met professionals die zonder uitzondering zorgvuldig zijn gescreend, waardoor de beste kandidaten overblijven. Wij steken er veel tijd en energie in om onze expertisepools te onderhouden. En richten regelmatig in overleg met onze opdrachtgevers specifieke expertisepools in die aansluiten bij hun behoefte van vandaag en morgen.

Expertise-eigenaars

Wij houden wij intensief contact met de professionals via onze Expertise Eigenaars. Zij informeren regelmatig naar hun beschikbaarheid, naar updates van hun cv’s, maar voeren ook persoonlijke gesprekken. Bijvoorbeeld over hun huidige opdracht, onze opdrachten, thema’s en uiteraard hoe het met ze gaat. Het leven gaat immers om meer dan alleen werk.

Zicht op actueel aanbod

Omdat we kandidaten uitgebreid screenen op de eisen van onze opdrachtgevers en onze Expertise Eigenaars altijd over actuele gegevens van de professionals beschikken, zijn wij uitstekend in staat de juiste expertise op het juiste moment bij onze opdrachtgevers aan te bieden. Dit zien we terug in onze performance: Bergler biedt op 99% van de aanvragen een passende kandidaat aan.

Bekijk alle aanvragen

Meer weten?
Bel Pascal Vedder

 076 572 02 00
 pvedder@bergler.nl