Flex Solutions

Vraag en aanbod

Niet zoeken, maar vinden. Dat doet Bergler Flex Solutions. Aan beide kanten van de tafel, voor opdrachtgever en freelancer. ‘Beam me up, Scotty’ om vraag en aanbod in de flexibele schil te koppelen. Op het hoogste niveau: SNA Keurmerk NEN 4400.

Freelancers vinden hier openstaande aanvragen. Opdrachtgevers ontdekken hier dat de kandidaat met de juiste competenties beschikbaar is. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde vindmachine.

Meer dan 35 jaar ervaring in de flexibele invulling van werkplekken in de ICT. Sourcing, contractmanagement of pay-rolling. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten. Bergler Flex Solutions is prominent lid van de brancheorganisatie Bovib.

Sourcing

Contract management

Payrolling


Bekijk alle aanvragen

Freelancers

Werken via Bergler Flex Solutions levert meer op dan alleen stabiliteit. Uitdagend  ‘veldwerk’ bij allerhande opdrachtgevers naar eigen voorkeur. Op de achtergrond altijd de professionele ondersteuning door de back-office. Nòg belangrijker: honderd procent zekerheid over betaling en emolumenten. Werken met Bergler Flex Solutions betekent:

 • Persoonlijk contact met onze recruiters, accountmanagers en back-office;
 • Interessante opdrachten bij grote opdrachtgevers, maar ook bij het MKB als dat meer aanspreekt;
 • Duidelijke afspraken over betaling van facturen en mogelijkheden om te profiteren van collectieve inkoop van aanvullende diensten;
 • Veel expertise op het gebied van wetten en regels die van belang zijn voor jou als freelancer;
 • Kennisdelen: Wij bieden je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan expertise bijeenkomsten op het gebied van IT en lid te worden van onze community;
 • Snel aan de slag: Bij ons zijn altijd interessante vacatures beschikbaar voor freelancers, deze vind je hier. Als er nu geen passende aanvragen tussen staan, kun je je hier wel alvast inschrijven zodat wij je kunnen benaderen zodra er een passende aanvraag voor jou is.

Opdrachtgevers

Een niets verhullende missie: de beste mediator blijven voor de invulling van flexibele arbeid in de ICT. Bergler selecteert uit het eigen netwerk de freelancer die beschikbaar is en over de juiste competenties beschikt. De modus operandi staat continu onder (fiscaal-) juridisch toezicht om opdrachtgevers te vrijwaren van risico’s.

 • Optimale beschikbaarheid door een groot netwerk en database, het inzetten van Pre-emptive sourcing en te verbinden met  freelancers;
 • Matching middels een strak proces gebaseerd op standaard match-profielen;
 • Betrokken door tijdens de inzet blijvend in contact te zijn met de professional en de opdrachtgever;
 • Vrijwaring van risico’s door o.a. preventief te sturen op het voorkomen van schijnzelfstandigheid. Vóór en tijdens een inzet.
 • Bergler heeft al haar inhuurprocessen gecertificeerd (ISO 9001), heeft een gecertificeerd milieumanagementsysteem (ISO 14001) en heeft het SNA Keurmerk NEN 4400;
 • Expertise op het gebied van IT én flexibele arbeid door meer dan 35 jaar ervaring. Bergler Flex Solutions is daarnaast actief lid van de branche-organisatie Bovib, de vereniging en branche-organisatie van de onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland.

Meer weten? Bel Jan-Willem Maas.

076 572 02 00

jmaas@bergler.nl

Linkedin

berglerFlex Solutions