Ontdek de Kracht van Verbinding met Bergler Flex Solutions

Welkom bij Bergler Flex Solutions, waar al meer dan vier decennia expertise en innovatie samenkomen om de (semi-)publieke sector te voorzien van de beste IT-inhuur oplossingen. Onze focus ligt op de centrale overheid, het onderwijs en zelfstandige bestuursorganen zoals waterschappen, waar de integratie van tijdelijke IT-professionals een essentieel onderdeel is van de hedendaagse en toekomstige personeelsstrategie.

Verbinden van Vast en Flex: Een Strategische Keuze

In een tijdperk waarin de juiste balans tussen vast en flexibel personeel cruciaal is, gaat het niet alleen om de contractvorm, maar vooral om de werkelijke behoeften van uw organisatie. Bergler Flex Solutions staat voor een benadering die niet alleen voldoet aan de huidige wet- en regelgeving, maar ook efficiëntie, risico- en kostenbeheersing hoog in het vaandel heeft staan. Bovenal geloven wij in de menselijke maat – de persoonlijke aanpak die leidt tot duurzame matches tussen IT-professionals en opdrachtgevers.

Expertisepools: Uw Toegang tot Gespecialiseerd Talent

Onze unieke expertisepools zijn het antwoord op de structurele schaarste binnen kritieke IT-disciplines zoals security, data, testen, projectmanagement, business- en informatieanalyse en PMO. Deze pools zijn zorgvuldig samengesteld met professionals die niet alleen uitgebreid zijn gescreend, maar ook continu worden onderhouden om te voldoen aan de dynamische behoeften van onze opdrachtgevers.

Expertise-eigenaars: Persoonlijk en Professioneel

Bij Bergler geloven we in het onderhouden van een diepgaande relatie met onze professionals. Onze Expertise-eigenaars zijn de brug tussen uw behoeften en onze specialisten. Zij staan in constant contact met onze professionals, updaten regelmatig hun cv’s, en voeren persoonlijke gesprekken die verder gaan dan werk alleen, omdat wij erkennen dat welzijn en werk hand in hand gaan.

Altijd een Passende Kandidaat

Met een indrukwekkende performance van 99% passende kandidaten op de aanvragen, bewijst Bergler Flex Solutions keer op keer dat wij de juiste expertise op het juiste moment kunnen leveren. Dit is mogelijk omdat onze Expertise Eigenaars altijd beschikken over de meest actuele informatie van onze professionals, waardoor wij snel en accuraat kunnen inspelen op uw IT-behoeften.

Bergler Flex Solutions: Waar Expertise en Persoonlijke Aandacht Samenkomen

Kies voor een partner die niet alleen de markt begrijpt, maar ook de mensen achter de technologie. Kies voor Bergler Flex Solutions, waar wij samen met u bouwen aan de toekomst van IT in de publieke sector.

Bekijk alle aanvragen

Meer weten?
Bel Pascal Vedder

 076 572 02 00
 pvedder@bergler.nl