De Bergler Groep is een full-service IT-dienstverlener: u kunt bij ons terecht voor software development, Application Lifecycle Management, consultancy, managed services, een flexibele schil van IT-professionals, website development en online marketing. Onze professionals voelen zich thuis in de complexe IT-wereld en zorgen samen met u voor continue verbetering en innovatie. Onder de Bergler Groep vallen vier formules / labels met ieder een duidelijk focus maar waarbij de onderlinge synergie voor veel relaties van toegevoegde waarde is.

 

Partnership

De Bergler Groep staat voor tevreden relaties – dankzij hoogwaardige diensten, een resultaat-verantwoordelijke werkwijze en marktconforme tarieven. Met de meeste klanten heeft de Bergler Groep al een jarenlange relatie, een relatie waar de Bergler Groep in investeert en die zich kenmerkt door continue samenwerking en meedenken met de klant. Een echt partnership dus. We zijn ‘preferred supplier’ bij meerdere grote opdrachtgevers en werken voor financiele instellingen, verzekeraars, semi overheden en nutsbedrijven. Gedreven en deskundige professionals – dankzij een uitstekende honorering, een prettige open werksfeer en uitdagende opdrachten die aansluiten op hun carrièreperspectief.

Reputatie

De Bergler Groep opereert landelijk vanuit vestigingen in Breda en Amsterdam. Het hoofdkantoor in Breda coördineert de grote lijnen op het gebied van marketing, productontwikkeling, opleidingen en Human Resource Management (HRM). Bergler investeert fors in HRM en de begeleiding van de medewerkers. Zo bouwen we aan een reputatie. De Bergler Groep kent geen nummers, maar gewaardeerde collega’s in de breedste zin van het woord. Professionals die zich hierdoor voelen aangesproken, vinden bij Bergler een solide thuisbasis.