Over Bergler ICT

Nuchter, deskundig, samen

Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler levert full service ICT-dienstverlening zoals software development, consultancy voor application lifecycle management en DevOps, managed services, nearshoring en een flexibele schil van IT-professionals.

Partnership

Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Professionals

Duurzaam stabiel is ook de samenwerking met ICT-ers. Bergler boeit en bindt professionals met een uitstekende honorering, open werksfeer en uitdagende opdrachten.

Reputatie

De bovengemiddelde investering in de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, draagt bij aan de reputatie van Bergler als werkgever. In een omgeving waar de medewerker zelf een carrière pad uitstippelt, geldt het Bredase kantoor als solide thuisbasis.

Sinds 1980

Op 1 mei 1980 begint Bergler Automatisering als detacheerder van IT specialisten in de financiële sector. ‘Founding father’ Erich Bergler verkoopt twintig jaar later zijn belang aan tweede man Rob Wessels. Sinds 5 januari 2022 is Erik Wiechers (56) aangesteld als Algemeen Directeur. Erik heeft de rol van Rob Wessels overgenomen en is samen met Wessels co-owner van Bergler ICT.

Bergler ICT combineert de kennis van software-ontwikkeling en ICT-infra met jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt. Het is deze ‘package deal’ waaraan de onderneming de status van betrouwbare partner en de stabiele groei dankt.

berglerOver Bergler