Werken bij Bergler

Wees welkom bij Bergler!

Wellicht ken je ons nog niet en daarom stellen wij onszelf graag even aan je voor. We hebben meerdere labels en we zijn nu zo’n veertig jaar actief! Dat is ook de reden waarom wij enorm veel expertise in huis hebben. Onze experts hebben één focus en dat is software ontwikkeling.

Wat ons kenmerkt is de drive die wij hebben als het gaat om groei. Groei is geen obsessie maar wel een middel om het beste uit onszelf en onze omgeving te halen. Als wij groeien kunnen wij onze klanten ook helpen groeien. Daarom staat persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze Competence Center zoeken we steeds weer opnieuw naar innovatie, nieuwe mogelijkheden en nieuwe toepassingen.

Persoonlijke groei gaat niet alleen over jou als individu maar ook over jouw collega’s en je klanten. Samen maken we elkaar beter. Bij Bergler Software Solutions kom je in een omgeving met gelijkgestemden of collega’s die al wat verder zijn. Daarom kunnen wij jou een plek bieden waar je kunt leren van anderen, en kan groeien.

Jij wordt als ontwikkelaar misschien wel 10 keer per week benaderd, waarom zou je dan überhaupt Bergler Software Solutions overwegen als werkgever, je zit immers goed…toch? Toch zijn er genoeg redenen om bij ons te komen werken.

Bij Bergler kom je werken als je:

  • Continu kennis wil delen
  • Als je een club zoekt die focus heeft op software ontwikkeling. Niks meer, niks minder
  • Nieuwsgierig bent en steeds op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe toepassingen
  • Steeds bezig bent met verbeteren
  • Impact wil maken, en van toegevoegde waarden wil zijn

Omdat wij jou en jouw ontwikkeling centraal stellen, hebben wij ook ons wervingsproces daarop aangepast.
Dit proces ziet er namelijk als volgt uit:

Leuk dat je reageert
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Koffie
We gaan elkaar wat beter leren kennen onder het genot van een kop koffie. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ambities en ervaring en vertellen jou graag ook die van ons.

Tweede gesprek
In het tweede gesprek leer je nog meer collega’s kennen. Je komt langs op kantoor en kunt alvast de sfeer proeven.

Assesment
We vragen je een online technisch assessment te maken die onze CTO met je bespreekt. Het gaat dan met name over waar jij technisch op dit moment staat en waar je ambitie ligt op technisch vlak.
Aanbieding
We zijn erg verheugd om jou een aanbieding te doen en hopen dat jij met ons avontuur mee gaat doen.
In dienst
Je hebt het contract getekend en het is de eerste van de maand. Dat betekent dat wij jou op kantoor verwelkomen voor je onboardingsdag, uiteraard met een mooie bos bloemen.

Nieuwsgierig geworden?

Uiteraard is het ook mogelijk om laagdrempelig in contact te komen met Bergler Software Solutions. Ben je nu niet op zoek maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met op met onze CTO Menno Jongerius, en plan een virtuele kop koffie in.

Wil je meer weten?

Bekijk hier onze vacatures!

berglerWerken bij Bergler