Bij Bergler maak je impact met jouw ideeën. Impact op klanten, mensen en de samenleving in een veranderende IT wereld. Je maakt verschil met zinvol werk, en je invloed groeit iedere dag. Wij geloven dat als je samen iets doet waar je van houdt, je samen beter wordt dan alleen. Data en kennis zullen de komende jaren exponentieel groeien en ja: kennis is macht. Ons geloof: kennis is macht, kennis delen is kracht. Daar staan en gaan wij voor als liefhebbers van IT.

Als liefhebbers van IT hebben wij de ambitie het IT-kennisniveau in Nederland structureel te verbeteren door kennis te delen met jong en oud, klant en collega. En door te faciliteren dat die kennis proactief wordt ingezet op de juiste plek. Dat doen wij onder meer door onze consultants de gelegenheid te bieden een significant deel van hun uren in te zetten voor R&D in ons CTO Competence Center en te werken aan onze research voor de TechRadar, de vele vlogs en blogs of presenteren op Microsoft events.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij willen jou graag als nieuwe collega als je je thuis voelt bij onze merkwaarden: samen, deskundig en nuchter. Je krijgt hier alle ruimte om je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid in te brengen. Zo creëren we een omgeving waar iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Bergler voelt als een familiebedrijf met een groot hart. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, niet alleen duurzaam ondernemen maar ook de maatschappij elke dag een beetje beter maken. Zo zijn wij hoofdsponsor van Stichting CoderDojo waar we 3000 kinderen per maand te interesseren voor ons mooie IT-vak door ze te leren programmeren. Daarnaast testen wij onze software zo veel mogelijk met autistische jongeren zodat ook deze waardevolle talenten die soms aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan, een kans krijgen.

Een bedrijf kortom – 42 jaar jong – waar je geen nummer bent. Waar collega’s trots zijn op elkaar en wat wij elke dag met elkaar bereiken. Interesse? Bel, mail of app ons. Of ga meteen naar ons aanbod als je wilt weten wat voor vacatures we bij Bergler intern hebben of welke mooie opdrachten voor zzp’ers openstaan.

Bij Bergler kom je werken als je:

  • continu kennis wil delen – en opdoen
  • een club zoekt die focus heeft op softwareontwikkeling. Niks meer, niks minder
  • nieuwsgierig bent en steeds op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe toepassingen
  • steeds bezig bent met verbeteren
  • impact wil maken en van toegevoegde waarde wil zijn

Jou en jouw ontwikkeling stellen wij centraal, ons wervingsproces is daarop aangepast. Dit proces ziet er als volgt uit:

Leuk dat je reageert
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Koffie
We gaan elkaar wat beter leren kennen onder het genot van een kop koffie. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ambities en ervaring en vertellen jou graag ook die van ons.

Tweede gesprek
In het tweede gesprek leer je nog meer collega’s kennen. Je komt langs op kantoor en kunt alvast de sfeer proeven.

Assesment
We vragen je een online technisch assessment te maken die onze CTO met je bespreekt. Het gaat dan met name over waar jij technisch op dit moment staat en waar je ambitie ligt op technisch vlak.

Aanbieding
We zijn erg verheugd om jou een aanbieding te doen en hopen dat jij met ons avontuur mee gaat doen.

In dienst
Je hebt het contract getekend en het is de eerste van de maand. Dat betekent dat wij jou op kantoor verwelkomen voor je onboardingsdag, uiteraard met een mooie bos bloemen.

Nieuwsgierig geworden?

Uiteraard is het ook mogelijk om laagdrempelig in contact te komen met Bergler Software Solutions. Ben je nu niet op zoek maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met op met onze CTO Menno Jongerius, en plan een virtuele kop koffie in.

Meer weten? Bel
Menno Jongerius

 076 572 02 00
 mjongerius@bergler.nl