Bergler werkt.

Bergler heeft het druk. Zo druk dat er voortdurend behoefte bestaat aan nieuwe collega’s. Bergler groeit nog steeds en biedt professionals uitdagende opdrachten. Een baan in de ICT is niet alleen geld verdienen. Daarom biedt Bergler méér dan zomaar werken in ICT met aantrekkelijke vacatures en -projecten. Afwisselende opdrachten, continue uitdaging én alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn aspecten die tellen. Bovendien kun je tijdens opdrachten op regelmatige ondersteuning van Bergler Software Solutions rekenen. Wij staan altijd klaar om je te informeren over aanvragen, projecten, contractvormen, fiscale- en juridische aspecten en andere zaken die voor jou van belang kunnen zijn. Ben je op zoek naar een vaste baan met uitdagende opdrachten, solliciteer dan nu.

De groei houdt aan. Waarom? Omdat wij bieden waar de markt om vraagt. Dat zit in onze genen. Bergler bundelt professionals die bekwaam zijn in het vak, betrouwbaar werk leveren en betrokken zijn bij de klanten. Dat onderscheid staat voor kwaliteit. Wat de professionals van Bergler typeert, is de ambitie om het uiterste uit een project te halen. Optimistisch gestemd vanuit een positieve kijk op mensen, organisaties én opdrachten. Deze loyaliteit laten we elke dag weer zien, simpelweg omdat de klant dit verdient. Bergler heeft een constante stroom van aanvragen, die we met onze eigen medewerkers en/of freelancers invullen. Ben je freelancer? Kijk dan direct naar onze actuele aanvragen!

Bergler beperkt zich niet tot één branche maar beweegt zich in diverse marktsegmenten. Volgt de ontwikkelingen rondom .NET op de voet en gaat ook nieuwe technologieën niet uit de weg. Dat maakt Bergler tot een boeiende werkgever.