De combinatie Harvey Nash (penvoerder) en Bergler heeft, naast 5 andere partijen, de Europese aanbesteding van het Inkoop Uitvoering Centrum EZK (IUC-EZK) gegund gekregen voor de externe inhuur van ICT-professionals. Deze aanbesteding wordt uitgevoerd door EZK ten behoeve van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), De Justitiële ICT Organisatie (JIO), Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en Screeningsautoriteit Justis.

Harvey Nash en Bergler zijn voor de komende 4 jaar de samenwerking aangegaan om invulling te geven aan deze aanbesteding, met een geraamde totale opdrachtwaarde van 325 miljoen euro. Samen gaan zij op zoek naar ICT-professionals voor de eerdergenoemde organisaties, daarnaast verzorgt penvoerder het contractmanagement.

Het partnership

Met de samenwerking van Harvey Nash en Bergler worden de krachten gebundeld. Beiden hebben jarenlange ervaring met het ontsluiten van de arbeidsmarkt en hebben tevens een sterk bewezen trackrecord. “Ik ben ontzettend blij met deze win en kijk enorm uit naar de samenwerking die we zijn aangegaan met Bergler. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze samenwerking zowel DJI, JIO, NFI en Screeningsautoriteit Justis optimaal gaan ontzorgen.” Aldus Auke de Jong, Commercieel Directeur van Harvey Nash.

Beide organisaties hebben het leveren van kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening hoog in het vaandel staan, om ervoor te zorgen dat klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. “Vanaf 2019 heeft Bergler ICT een cruciale rol gespeeld in het leveren van hooggekwalificeerde IT-professionals aan DJI/JIO en NFI. De fijne samenwerking met Harvey Nash gaat decennia terug en ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.” Aldus Pascal Vedder, Commercieel Directeur van Bergler.

Over Harvey Nash

Harvey Nash Nederland is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van technologie- en talentoplossingen wereldwijd. Harvey Nash beschikt over een uniek netwerk, dat technologie en mensen met elkaar verbindt. Van recruitment en workforce management, tot software development en technology solutions. Harvey Nash brengt deze samen om de unieke uitdagingen van klanten op te lossen voor nu en in de toekomst.

Over Bergler

Wij geloven dat als je samen iets doet waar je van houdt, je samen beter wordt dan je alleen zou zijn. Vandaar ook ons adagium: kennis is macht, kennis delen is kracht. Dat is waar wij voor staan!  In deze tijd waarin data en kennis exponentieel toenemen, is delen belangrijker dan ooit. Want door kennis en krachten te bundelen en breed beschikbaar te maken, krijg je meer dan de som der delen.