Hypotheek 2020, onderzoek naar nieuwe technologieën – ABN AMRO Hypotheken Groep

Hypotheek 2020, onderzoek naar nieuwe technologieën – ABN AMRO Hypotheken Groep

ABN AMRO Hypotheken Groep is verantwoordelijk voor de hypotheekactiviteiten binnen ABN AMRO en verstrekt hypotheekproducten via verschillende kanalen en onder verschillende merken, waaronder Florius en MoneYou. Voor deze drie labels wordt binnen de softwarefactory een groot gedeelte van de back- en front-end software ontwikkeld. De software factory bestaat uit +/- 70 FTE.
Bergler Software Solutions heeft deel uitgemaakt van het Deltaplan met als doel een volledige herziening van de software factory gericht op verbetering van kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van opleveren.

berglerHypotheek 2020, onderzoek naar nieuwe technologieën – ABN AMRO Hypotheken Groep
Lees meer

PROMAS-programmatuur naar dotnet omgeving – KSE

PROMAS-programmatuur naar dotnet omgeving – KSE

KSE is een leverancier van doseer- en weegsystemen, automatiserings-oplossingen en diensten voor producenten van poeders, granulaten en korrels in de diervoeder-industrie.
KSE wil graag de bestaande, in VB6 ontwikkelde, PROMAS-programmatuur omzetten naar een dotnet omgeving en bij voorkeur naar de C# programmeertaal. Een nieuwe applicatie is inmiddels in C# ontwikkeld.
De opdracht was in eerste instantie het onderzoeken of een conversie mogelijk is, en of er goede conversietools beschikbaar zijn om dit uit te voeren. Vervolgens is onderzocht in hoeverre de conversie met die tools uitgevoerd kan worden en wat er nog nodig is aan handmatige correcties en testen.

berglerPROMAS-programmatuur naar dotnet omgeving – KSE
Lees meer

Ask me – Noordhoff Health

Ask me – Noordhoff Health

Voor de realisatie van de innovatieve web-app – Ask me, de digitale werkplek assistent – ten behoeve van User Performance Support (EPSS), zijn door Bergler Software Solutions in de eerste fase van het project, de functionele en technische requirements in kaart gebracht aan de hand van input van verschillende stakeholders (stuurgroep, architecten, gebruikersgroep en ervaringsdeskundigen). Door het opzetten van het technisch ontwerp, dat aansluit bij de bestaande ICT architectuur, is haalbaarheid van het project inzichtelijk gemaakt.

berglerAsk me – Noordhoff Health
Lees meer

Universiteit van Amsterdam / Hogeschool van Amsterdam

Universiteit van Amsterdam / Hogeschool van Amsterdam

Matching, levering en administratieve afhandeling van de inhuur van ICT specialisten. Bergler Flex Solutions levert ICT specialisten en handelt de inzet van het personeel contractueel en administratief correct af. Bergler heeft derhalve een inspanningsverplichting richting de opdrachtgever. De leiding en het toezicht m.b.t. het ingehuurde personeel ligt bij de Universiteit van Amsterdam/Hogeschool van Amsterdam.

berglerUniversiteit van Amsterdam / Hogeschool van Amsterdam
Lees meer

Vekoma

Vekoma

Vekoma is één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van familie en sensatie achtbanen. De attracties van Vekoma zijn te vinden in veel grote attractieparken wereldwijd. Zo is bijvoorbeeld de “Thunder Mountain” achtbaan in Euro Disney en de “Booster Bike” in Toverland (Sevenum) door Vekoma ontwikkeld.

berglerVekoma
Lees meer

PostNL

PostNL

PostNL levert de duurzaamste post- en pakketoplossing voor haar klanten en de maatschappij. In de markten waar zij actief is, wil PostNL onderscheidend en toonaangevend zijn.

berglerPostNL
Lees meer