Afgelopen week heeft Bergler Software Solutions, door het succesvol volbrengen van Microsoft Assessments, een Gold Partnership behaald voor Data Analytics. Eerder verkreeg Bergler al de status van Gold Certified Partner voor haar competenties in Gold Application Development. De toekenning van deze nieuwe (aanvullende) status door Microsoft is een erkenning voor onze expertise.

Als Gold Certified Partner toont Bergler aan dat zij over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikt. Microsoft Gold Certified Partners genieten een breed pakket aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor kan Bergler haar dienstverlening aan haar klanten nog verder optimaliseren.

De inmiddels populaire thema-avonden, de inspirerende ‘kennis-sessies’ en het actuele technische ‘Developer’s Blog’ van het Bergler Competence Center zijn hier een goed voorbeeld van. De ambitie van Bergler Software Solutions is het helpen van organisaties bij het professionaliseren en optimaliseren van hun software development. Dit doet Bergler onder andere door kennis en ervaringen die zij bij haar relaties hebben opgedaan te bundelen én te delen.

Wilt u weten hoe uw data efficiënter, veiliger en toegankelijker binnen uw organisatie georganiseerd kan worden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.