Competence Center

Doorgroeien en ontwikkelen

Kennis en ervaring borgen en delen. Dat gebeurt in het Competence Center voor iedereen die onder Bergler vlag opereert. Opdrachtgevers adviseren en praktisch ondersteunen gebeurt vanuit het Expertise Center. De gemeenschappelijke factor is de vooruitgang. Want dat is wat beide partijen in het vizier hebben.

Bergler op Meetup

Expertise Center

 • 23 juni 2020 @ 19:30 - 20:15

  Webinar: Een recept voor softwareontwikkeling anno 2020

  De ontwikkelingen in softwaredevelopment zijn de laatste jaren met de komst van de cloud, .NET Core, AI, en multi-platform ontwikkeling behoorlijk in de stroomversnelling geraakt. Waar je vroeger alle ontwikkelingen niet op de voet hoefde te volgen, gaan ontwikkelingen nu zo snel dat je het niet kun...

 • 7 juli 2020 @ 19:30 - 20:15

  Webinar: Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…

  Nu dit jaar Microsoft voor het eerst duidelijk afscheid neemt van het fullstack .NET Framework, wordt duidelijk dat we software vernieuwing niet op de lange baan kunnen schuiven. Maar hoe pak je dit praktisch aan.

 • 27 oktober 2020 @ 19:00 - 21:00

  Applicaties opzetten met Docker

  Tijdens deze avond laten we zien hoe je met containers een modulaire applicatie kunt opzetten. Platform onafhankelijke, schaalbare applicaties waren nog nooit zo bereikbaar als vandaag.

berglerCompetence Center