Welkom bij Bergler Support !

Bij Bergler Support bieden we bedrijven de mogelijkheid om ervaren en gekwalificeerde IT Support professionals in te zetten en integraal onderdeel uit te laten maken van uw service team voor korte of langere tijd. Onze 20 professionals zijn getraind in het oplossen van IT-problemen en hebben jarenlange ervaring met het leveren van IT support aan (middel) grote organisaties.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van onze IT-support professionals. Onze collega’s bieden zowel 1e als 2e lijns ondersteuning en zijn gespecialiseerd in het aannemen en oplossen van gebruikersproblemen. Daarnaast kunnen ze ondersteunen op werkplekbeheer, (skilled) servicedesk of als floorwalker.

Wij selecteren op enthousiasme, pro-activiteit, communicatievaardigheden, samenwerking en natuurlijk leergierigheid. Kortom zoals wij al onze collega’s aannemen op onze merkwaarden, nuchter, deskundig en samen. Uiteraard zijn hebben zij een MBO niveau 3 of niveau 4 diploma in combinatie met certificeringen als ITIL, MS100, MS101 etc. Zij zijn altijd bezig met het volgende leerproject om zichzelf te verbeteren in hun vak om u als opdrachtgever te kunnen ontzorgen.

Eerstelijns ondersteuning richt zich op het oplossen van eenvoudigere problemen, zoals verificatieproblemen, toegang tot systemen en basisproblemen met software. Onze IT-support medewerkers zijn goed opgeleid om deze problemen snel en efficiënt op te lossen en net zo belangrijk diegene die de ticket heeft gemeld pro-actief op de hoogte houden. Zo voelt het ook echt samne en dat je echt geholpen wordt en geen nummer bent

Tweedelijns ondersteuning richt zich op het oplossen van complexere (technische) problemen, zoals prestatieproblemen, beveiligingsproblemen en softwareconflicten. Onze IT-support professionals werken echt samen met u om deze problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat o.a. uw Microsoft-omgeving (weer) soepel functioneert.

Met onze IT-ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat uw problemen snel en efficiënt worden opgelost, ongeacht of ze eenvoudig of complex zijn. Onze professionals staan altijd klaar om u te helpen en uw capaciteit problemen op te lossen.

Onze IT Support professionals zijn flexibel en kunnen worden ingezet voor specifieke projecten of als vervanging bij ziekte of verlof.

Wij vinden het fijn als u contact met ons opneemt om te bespreken hoe onze IT Support dienstverlening uw bedrijf kan ondersteunen op weg naar een nog betere service beleving. Wij zijn altijd bereid om uw specifieke behoeften te bespreken.

Bekijk alle aanvragen

Meer weten?
Bel Pascal Vedder

 076 572 02 00
 pvedder@bergler.nl