Nearshoring

Wij zijn hier om je te helpen

Onze diensten voor softwareontwikkeling

Bij Bergler bieden we Softwareontwikkeling as a Service en werken we met de nieuwste technologieën zoals SharePoint, Office 365, .NET, SiteCore, Umbraco, Android, iOS en meer. Door deze technologieën te combineren met onze persoonlijke service is geen enkele uitdaging voor Bergler te groot. Wij gaan hiermee verder dan je denkt en creëren waarde met onze softwareoplossingen.

Jij hebt het idee,
wij hebben het antwoord

Of je nu op zoek bent naar advies, ontwikkeling of beheer over meerdere softwareoplossingen, Bergler is er om je te helpen. Onze uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van gebruiksvriendelijke portals, intranetten, webapplicaties en mobiele apps geven ons de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te vinden. Zo onderhouden we duurzame succesvolle relaties met al onze partners en klanten.

Ons kantoor in Servië

Ons kantoor in Servië is gevestigd in Novi Sad aan de Donau, cultureel gezien Europees en er wordt goed Engels gesproken. Hier werkt een ervaren team van software-ontwikkelaars, testers en UI/UX designers aan de projecten van onze relaties. Een Technical Lead Consultant van Bergler is hierbij de spil c.q. connectie tussen de opdrachtgever in Nederland en ons team in Novi Sad.

Applicatie ontwikkeling

Je hebt een idee of een visie, maar je hebt niet de expertise om het te realiseren. Dat is waar onze ontwikkelaars en ontwerpers in het spel komen.

Lees verder…

Applicatie onderhoud

Betrouwbare software is de sleutel om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Door het onderhoud van je applicaties uit te besteden, kun je er zeker van zijn dat de applicaties blijven werken met regelmatige upgrades, updates en betrouwbare onderhoudsservice.

Lees verder…

Team as a service & staffing

Of het nu gaat om een ​​cruciale expert of een heel team dat er mist in je bedrijf, Bergler biedt de oplossing. Onafhankelijk van jouw lokatie, wij kunnen je op aanvraag voorzien van een team van ervaren en hoogopgeleide experts.

Lees verder…

Overleg plegen

Ervaring en kennis zijn nodig om de meest uitdagende projecten aan te pakken. Oefening baart kunst. Daarom kunnen wij je een advies op maat geven en jouw software-infrastructuur optimaliseren.

Hoe wij werken

We zijn innovatief en streven alleen naar de beste resultaten. We werken nauw samen met onze klanten om met nieuwe ideeën te komen. Deze componenten resulteren in hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Uitstekende, proactieve communicatie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze hoogwaardige service, en dat is precies wat we willen bereiken!

Een project wordt benaderd als een kans voor directe betrokkenheid bij onze klanten, samenwerkend om mijlpalen en doelen te definiëren. Door onze gecombineerde ervaringen te gebruiken, verbeteren we de workflow door het proces van iteratieve ontwikkeling. Om de kwaliteit en het tijdsbestek van ons werk te waarborgen, hanteren wij scrum. Hierdoor kan het team de beste resultaten behalen zonder vertragingen en kwaliteitsverlies. Door duidelijke taken en sprints te definiëren, wordt leveren wij het optimale resultaat aan onze klanten geleverd.

No technology, no triumph!

Bij Bergler zijn we gespecialiseerd in de Microsoft-technologie en altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen! De meest betrouwbare en hoogwaardige softwaretools en -technologieën worden gebruikt om uw doelen te bereiken.

Weer weten over nearshoring of wilt u een voorbeeld van kosten, kwaliteit en kennis vernemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

berglerNearshoring