Kostenefficiënt softwaredevelopment met nearshoring van Bergler

Digitalisering en digitale acceptatie in samenwerken is in de afgelopen periode erg populair geworden. Door de krapte op de arbeidsmarkt en de grote vraag naar gekwalificeerde software-ontwikkelaars, brengt deze digitalisering extra mogelijkheden en voordelen met zich mee.
Omdat coderen een universele taal is, kan het overal ter wereld worden gelezen en geproduceerd. Door de huidige ontwikkelingen in vormen van digitaal samenwerken maakt het ook niet meer uit of je bij elkaar op kantoor zit of op afstand werkt. Om die reden is het interessant om Nearshoring te overwegen als oplossing voor de inzet van personeel.

Wat is nearshoring?

Nearshoring is het uitbesteden van werkzaamheden of activiteiten aan een team of organisatie in een dichtbij gelegen land zonder tijdsverschillen. Vaak wordt er voor nearshoring gekozen omdat er in deze landen geen tekort is aan goed opgeleide software ontwikkelaars.

Daarnaast profiteer je als organisatie ook van gunstigere economische omstandigheden.
Hierdoor ben je als organisatie in staat om de gewenste output te krijgen tegen (vele) lagere kosten, zonder dat je hoeft te vrezen voor kwaliteitsverlies.

Wanneer is Nearshoring een optie?

  • Er is behoefte aan meer flexibiliteit door inzet van tijdelijk personeel
  • Niet alle vaardigheden zijn aanwezig of er is een tekort aan kennis of gekwalificeerd personeel
  • Je wilt enkele activiteiten uitbesteden zodat de focus op eigen werk/output kan worden gehouden
  • Je wilt kosten efficiënter werken door uitbesteding van werkzaamheden

Voordelen van Nearshoring

  • Goed opgeleide (specialistische) developers
  • Beschikbaarheid
  • Flexibel inzetbaar
  • Schaalbaar Team
  • Lagere Kosten

Ons kantoor in Servië

Ons kantoor in Servië is gevestigd in Novi Sad aan de Donau, cultureel gezien Europees en er wordt zeer goed Engels gesproken. Oost Europa staat bekend om hun developers, op ons kantoor in Novi Sad werkt dan ook een ervaren team van software-ontwikkelaars, testers en UI/UX designers aan de projecten van onze relaties.

Geen zorgen om kwaliteitsverlies of ruis
Een Technical Lead Consultant van Bergler is de connectie tussen de opdrachtgever in Nederland en ons team in Novi Sad. Hij draagt zorg voor de doorvertaling van de wensen van de klant naar het team, monitort dagelijks de voortgang en is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de oplevering van het project. Alles volgens de Nederlandse kwaliteitseisen.

Applicatie ontwikkeling


Je hebt een idee of een visie, maar je hebt niet de expertise om het te realiseren. Dat is waar onze ontwikkelaars en ontwerpers in het spel komen.

Applicatie onderhoud


Betrouwbare software is de sleutel om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Door het onderhoud van je applicaties uit te besteden, kun je er zeker van zijn dat de applicaties blijven werken met regelmatige upgrades, updates en betrouwbare onderhoudsservice.

Team as a service & staffing


Of het nu gaat om een ​​cruciale expert of een heel team dat er mist in je bedrijf, Bergler biedt de oplossing. Onafhankelijk van jouw lokatie, wij kunnen je op aanvraag voorzien van een team van ervaren en hoogopgeleide experts.

Overleg plegen


Ervaring en kennis zijn nodig om de meest uitdagende projecten aan te pakken. Oefening baart kunst. Daarom kunnen wij je een advies op maat geven en jouw software-infrastructuur optimaliseren.

 


No technology, no triumph!

Bij Bergler zijn we gespecialiseerd in de Microsoft-technologie en altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen! De meest betrouwbare en hoogwaardige softwaretools en -technologieën worden gebruikt om uw doelen te bereiken.

Weer weten over nearshoring of wilt u een voorbeeld van kosten, kwaliteit en kennis vernemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.