Wageningen University & Research gunt de aanbesteding voor het leveren IT professionals aan Bergler Flex Solutions. Naast Bergler zijn nog twee andere leveranciers geselecteerd.
Deze gunning betekent voor Bergler dat wij weer een stap verder zijn in onze doelstelling om één van de belangrijkste spelers te worden in Nederland als het gaat om het inzetten van IT professionals bij Hogescholen en Universiteiten.

Wageningen University & ResearchWageningen University & Research is een internationale kennisinstelling met als missie ‘to explore the potential of nature to improve the quality of life’. De ambitie van WUR is om zich nationaal en internationaal te onderscheiden door een uitstekende kwaliteit van onderwijs en onderzoek binnen het Wageningse domein ‘gezonde voeding en leefomgeving’. WUR zet zich in om een concrete en fundamentele bijdrage te leveren aan de grote vraagstukken van deze tijd, zoals de beschikbaarheid van voldoende en gezonde voeding, het omgaan met klimaatverandering en het ontwikkelen van duurzame energievoorziening. Om die rol te kunnen spelen is een open instelling nodig ten opzichte van mondiale ontwikkelingen. Bergler Flex Solutions is trots een bijdrage te mogen leveren aan deze doelstellingen.

De overeenkomst gaat nog dit jaar in en heeft in potentie een looptijd van 6 jaar. Wij zien uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking met Wageningen University & Research om zo een positieve bijdrage te leveren aan de eerder genoemde doelstellingen van deze mooie kennisinstelling.