Agile is een hot item: De in maart 2014 door Bergler georganiseerde overvolle themamiddag over Agile was daar al een overduidelijk bewijs van. Veel bedrijven worstelen met verwachtingen, wijsheden en waarheden m.b.t. Agile en Scrum.

Bergler Software Solutions heeft onlangs een interactieve presentatie verzorgd voor DELTA in Middelburg: Ruim 60 medewerkers waren op de interne uitnodiging ingegaan.
DELTA werkt sinds enige tijd met Agile/Scrum en wil waar mogelijk de samenwerking tussen Business en IT versterken. En gezien de opkomst, de interactie tijdens de presentatie en de positieve feedback was het een zeer geslaagde en vooral constructieve middag te noemen.

DELTA levert energie, infra- en milieudiensten én digitale services, zoals internet, telefonie en radio en tv-signalen. In thuisbasis Zeeland neemt een groot deel van de huishoudens producten en diensten af van the multi-utility company. Op de zakelijke markt is DELTA actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals. De Bergler Groep is als full-service ICT-dienstverlener al jaren preferred supplier bij DELTA met name op het gebied van Software Solutions.

Wilt u ook eens met Bergler van gedachten wisselen over Agile? Neem dan direct contact met ons op: Wij trekken direct een sprint voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak!