Presentaties en video-impressies
Op 13 november jongstleden organiseerde het Bergler Competence Center het event rondom Continuous delivery en Dev Ops. Continuous delivery is een softwareontwikkelmethode die gericht is op ideeën zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen. Hierdoor kunnen businessaannames snel bij de klant worden gevalideerd om zo op een kortcyclische wijze een product vorm te geven. Functionaliteit en ideeën kunnen op deze manier de consument vele malen sneller bereiken dan gebruikelijk is bij de oude watervalmethode. Het continuousdeliveryproces richt zich op het sturen van een continue stroom van nieuwe features naar productie en stapt daarmee in feite af van de oude ‘releasegedachte’.

Het is een beproefde methode, DevOps. Bergler hanteert de werkwijze voor de bouw van nieuwe applicaties. Geen overgave, maar vertrouwen. DevOps teams nemen de volledige verantwoording over de ontwikkeling en beheer van de applicatie.

Drie sprekers zorgden voor een geslaagde avond. De presentaties alsmede de video-impressies kunt u hieronder bekijken.Bekijk de presentatie >>>Bekijk de presentatie >>>
Bekijk de presentatie >>>Agenda 2019 is bekend!

Wil jij ook eens een event van het Bergler Competence Center bijwonen? Dat kan! De agenda voor 2019 is inmiddels gepubliceerd.
Bekijk het overzicht en hou onze website in de gaten!