Nog even. En dan geniet je waarschijnlijk van een welverdiende vakantie. We schrijven waarschijnlijk, want misschien ben je op dit moment al volop aan het genieten met je gezin. In dat mooie Franse dorpje. Of in een zonovergoten Toscaans landschap. Of gewoon, lekker thuis, in je eigen achtertuin. Mocht je nog wel bezig zijn met de laatste loodjes: even volhouden nog, je vakantie is in zicht!

Inspiratie opdoen op vakantie

En, wanneer je straks aan de rand van dat koele zwembad zit, denk dan eens terug aan het afgelopen half jaar. Heb je, ook op IT-vlak, de doelen behaald die je bereiken wilde? Ben je net zoveel bezig geweest met cybersecurity als je dat wilde? En hoe goed ingericht is het hybride werken nu écht binnen jouw bedrijf of organisatie? Hoe tevreden ben je eigenlijk nog over je huidige IT-partner, is deze partij nog proactief genoeg?

Goede ideeën tijdens ontspanning

We weten niet precies hoe jij het ervaart, maar bij de collega’s van Bergler ontstaan juist tijdens de vakantie vaak de beste ideeën. Soms zelfs inspiratie. Dat komt omdat je hoofd leger en leger wordt tijdens die ontspannen dagen die gevuld zijn met heerlijk niets doen. Of met ontspannen (sportieve) activiteiten die je goed in je vel laten voelen. En de tijd en aandacht die je voor partner en kinderen vrij kunt maken draagt daar ook positief aan bij. Samen ontbijten, zonder klok, met een ongeplande dag voor je. Je ochtend kan slechter beginnen…

Kortom, gebruik deze tijd op een relaxte manier en laadt lekker op zodat je fris het najaar in kunt.

Namens het hele team van Bergler wensen we je een mooie, ontspannen vakantie toe. We zijn er weer vo r je, straks in de nazomer.

Maar eerst… maximaal genieten!