Business Intelligence Front end Ontwikkelaar – ROTTERDAM

Je realiseert samen met je collega’s informatieproducten voor de business. Je levert hiervoor kennis en kunde van het hele realisatie proces: van business analyse, data analyse, ontwerp en realisatie van datastructuren tot aan ontwerp en realisatie van front end toepassingen.


Je analyseert de informatiebehoefte en systeemvereisten en maakt op basis daarvan technische ontwerpen.

Je analyseert brondata en vertaalt die samen met de backend ontwikkelaars naar geïntegreerde datamodellen. Je maakt het ontwerp voor de datamart en realiseert de hierop gebaseerde grafische rapporten en dashboards.


Je bent door je overall inzicht in de materie in staat goed te communiceren met de collega’s die de back end activiteiten voor hun rekening nemen.


Daarom is kennis van en ervaring met een Oracle Datawarehouse, stermodelering, het datavault principe en een Cognos Rapportage omgeving en dashboarding noodzakelijk.

Anita van EgmondBusiness Intelligence Front end Ontwikkelaar – ROTTERDAM
Lees meer

Projectmanager/Informatieanalist – AMSTERDAM

De Stadsbank van Lening maakt bij het uitvoeren van het beleenproces gebruik van een beleensysteem. Het huidige beleensysteem wordt vervangen. Naast het up-to-date brengen van de techniek en een stuk procesoptimalisatie zijn er aanvullende functionele onderdelen die gerealiseerd moeten worden. Om dit te realiseren is het project Vernieuwing Informatiesystemen Stadsbank van Lening (VIS) gestart.

Anita van EgmondProjectmanager/Informatieanalist – AMSTERDAM
Lees meer

SCOM-specialist voor upgrade SCOM 2012 naar SCOM 2016 – Wageningen

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein van gezonde en veilige voeding en voedselproductie, voedselzekerheid en gezonde leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 5000 mensen aan de kwaliteit van leven.


Jasper van BeekSCOM-specialist voor upgrade SCOM 2012 naar SCOM 2016 – Wageningen
Lees meer