Medior Test Engineer – Schiedam


Innovatieve en kwalitatief hoogwaardige testoplossingen bedenken, de verbinding tussen IT en de business maken om een systeem landschap te realiseren dat optimaal functioneert en moeiteloos in de lucht blijft? Dat is wat jij als Medior Test Engineer bij de klant doet. Neem jij de touwtjes liever in handen dan dat je ze uit handen geeft? Heb je de ambitie om nog beter te worden en door te groeien? Dat is precies wat de klant zoekt in de Test Engineer die op het kantoor in Schiedam aan de slag gaat.

Silvano FluitMedior Test Engineer – Schiedam
Lees meer

Ervaren front-end Angular ontwikkelaar – Zoetermeer

Opdrachtgever is op zoek naar een ervaren front-end Angular ontwikkelaar die binnen een Scrum-team bijdraagt aan het beheren, onderhouden alsmede ontwikkelen van nieuwe applicaties. We zoeken mensen die voornamelijk bij de opdrachtgever op kantoor de werkzaamheden kunnen verrichten. Naast deze regelmatige aanwezigheid is het ook mogelijk om een deel van de activiteiten op een locatie naar keuze uit voeren.

Silvano FluitErvaren front-end Angular ontwikkelaar – Zoetermeer
Lees meer

Symfony/PHP ontwikkelaar – Zoetermeer

Onze klant is op zoek naar een ervaren Symfony ontwikkelaar. Het front-end van de applicatie is gebouwd in Angular. Het is een pré als er in die combinatie is gewerkt en helemaal als de kandidaat ook in Angular kan ontwikkelen. De ontwikkelaar zal onderdeel uitmaken van de pool van PHP-ontwikkelaars bij de opdrachtgever die bijdraagt aan het beheren, onderhouden alsmede ontwikkelen van nieuwe applicaties voor hen. We zoeken mensen die op kantoor in Zoetermeer de werkzaamheden kunnen verrichten.

Silvano FluitSymfony/PHP ontwikkelaar – Zoetermeer
Lees meer

Technisch Applicatiebeheerder Blackboard – Den Haag

Het team IT Operations binnen de Unit IT Operations & Educational Services is verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk, het datacentrum en het technisch applicatiebeheer voor de concernapplicaties. Doel is het garanderen van de beveiliging en de beschikbaarheid van de concernapplicaties. Er worden voorbereidingen getroffen om het beheer van Blackboard te outsourcen, de technisch applicatiebeheerder participeert in het projectteam.

Silvano FluitTechnisch Applicatiebeheerder Blackboard – Den Haag
Lees meer

Werkplek/Netwerkspecialist – AMSTERDAM

Omschrijving opdracht/werkzaamheden:

De dienst ICTS van onze klant is bezig met de implementatie van 802.1x.

Dit traject bevindt zich in de fase dat communicatie mbt 802.1x aan switchzijde en werkplekzijde afgestemd en geoptimaliseerd dient te worden.


Om dit te ondersteunen zijn wij opzoek naar een werkplekspecialist, met kennis van Windows 10, die tevens kennis heeft van 802.1x.

De werkzaamheden betreffen het meedenken en opzetten van een gedeelte van de functionaliteit en aan het testen van de gerealiseerde 802.1x oplossing icm de standaard W10 werkplek. Vanuit dit testtraject zal de huidige 802.1x implementatie verder geoptimaliseerd worden.

Anita van EgmondWerkplek/Netwerkspecialist – AMSTERDAM
Lees meer