ICT Projectleider – Wageningen

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren ICT projectleider die op daadkrachtige wijze, vanuit het perspectief van de Onderwijs, Onderzoeks- en bedrijfsprocessen van de klant complexe grootschalige projecten kan leiden. Dit gebeurt vanuit een team professionals die grote veranderingen met een IV-component op alle facetten begeleiden.

Als projectleider leid je (diverse) projecten en bewaak je de samenhang tussen projecten. Je bent het vertrouwen van directies waard omdat je hun leefwereld begrijpt en in staat bent wendbaar maar beheerst te schakelen in een complexe omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van de verandering, uiteraard door planning, de voortgang, de kwaliteit, het budget en de uiteindelijke implementatie van het project, maar vooral ook door je persoonlijkheid, waarmee je je makkelijk verbindt en identificeert met de uitdagingen van je opdrachtgever.

Je inspireert jouw projectteam, maar weet ook te schakelen met Product Owners in de Multidisciplinaire teams die binnen WUR de dienstverlening verzorgen. Je zorgt voor evaluatie en rapportage van de eindresultaten van het project en voor kennisoverdracht naar collega’s en andere belangrijke stakeholders.


Jan-Willem MaasICT Projectleider – Wageningen
Lees meer