Consultant / Architect Technische Netwerk-Infrastructuur – Omgeving Amsterdam

Je ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderingen op de netwerk-infrastructuur aan, werkt mee in de realisatie hiervan en adviseert proactief mogelijke netwerk-infrastructuur verbeteringen.

Daisy Oliekan - HermansConsultant / Architect Technische Netwerk-Infrastructuur – Omgeving Amsterdam
Lees meer

Senior SharePoint / Azure Ontwikkelaar – Omgeving Amsterdam

De klant is op zoek naar een ervaren SharePoint Online en Azure ontwikkelaar voor de vernieuwing van een SharePoint Online applicatie.

Vorig jaar Is de klant gestart met de voorbereiding van de migratie naar Office 365 en SharePoint Online. Dit jaar worden de sites overgezet. Naast veel standaard sites is er een site die een applicatie biedt voor de afdeling Procedures. De klant wil deze site vernieuwen en migreren naar een SharePoint Online modern site waarbij gebruik gemaakt wordt van Azure componenten zoals Azure functions en Logic apps.

Van de ontwikkelaar wordt verwacht dat hij de ontwikkeling van de nieuwe SharePoint applicatie zelfstandig uitvoert, waarbij regelmatige afstemming met de key user(s) noodzakelijk is.

Ervaring met het ontwikkelen van applicaties in SharePoint Online en Azure is een must.

Karlijn van GoolSenior SharePoint / Azure Ontwikkelaar – Omgeving Amsterdam
Lees meer