Website Traineepool MRA
5

Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek traineeship aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in de metropoolregio Amsterdam. Het is een unieke kans om kennis te maken met verschillende en dynamische deelnemende overheidsorganisaties met elk een uniek en authentiek karakter. Als trainee lever je een proactieve en waardevolle bijdrage aan de versterking tussen de organisaties onderling en hun projecten.

Op woensdag 6 mei 2015 start de Metropool Traineepool. Ben je onlangs afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit? En ben klaar om je grenzen te verleggen? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom naar de informatiemiddag op donderdag 15 januari 2015, tussen 14.00 – 17.00 uur op het Westergasterrein in Amsterdam. Meer meten? Ga na www.traineepoolmra.nl

De Regionale Traineepool wordt georganiseerd door vijf gemeenten uit de Metropoolregio Amsterdam: Almere, Amsterdam, OVER-gemeenten, Purmerend en Zaanstad. Kennisdeling, verbinding en mobiliteit zijn de drie pijlers van het Traineeship. De website werd ontwikkeld door Bergler Online Services.

parool

screen1

screen2