Test Specialist – Omgeving Amsterdam

Introductie

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Test Specialist in de omgeving van Amsterdam.

Functie

Binnen de afdeling zijn ze op zoek naar een innovatieve test specialist. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten en zoveel mogelijk geautomatiseerd uitvoeren van testen van bedrijfskritische soft- en hardware. Samen met business analisten en technische product engineers stel je vast welke requirements getest moeten worden. Je definieert de aanpak van het testen, de testomvang en -diepte, bereidt de fysieke of virtuele testomgeving voor en voert de testen uit waarbij je het testen van complexe algoritmes niet schuwt. De test resultaten leg je vast en rapporteert daarover. Verder ondersteun je operationele collega’s bij validaties in de testomgeving.

Het verhogen van de efficiëntie van het testproces is een onderdeel van het continue verbeterproces; het slechten van bottlenecks en automatiseren behoren ook tot je primaire activiteiten. In eerste instantie zal je worden ingezet binnen het AAA team op het testen van de Arrival Manager Applicatie. Een smart planningssysteem dat onlangs in gebruik is genomen en daarmee ook aan het begin staat van zijn ontwikkelcyclus. Het is verder niet uitgesloten dat je ook wordt ingezet op andere systemen.

Functie eisen

Ze zijn op zoek naar iemand die kwaliteitsgericht is en in teamverband werkt om de systemen betrouwbaarder te maken. Je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Tijdsdruk kun je aan.

Je hebt een afgeronde ICT opleiding op minimaal hbo-niveau en ervaring met het geautomatiseerd testen van software en hardware. Vanuit TMap of ISTQB weet je hoe je testen moet opzetten, uitvoeren en rapporteren. Je hebt kennis van operating systems (Unix en Linux) en ervaring met XML en Python. Je hebt gewerkt met opensource testtools zoals Selenium en RobotFramework. Je weet hoe je een fysieke of virtuele testomgeving opzet, inricht, gebruikt en verder ontwikkelt. Je past daarbij innovatieve ideeën toe om efficiency en effectiviteit verder te verhogen in het testproces.

Voor de functie is een VOG vereist.

Aanbod

Startdatum: Per direct

Einddatum: 31 dec 2019

Max. Tarief: 90

Aantal uur: 40 / week

Optie tot verlenging: JA

Deadline: Vrijdag 23 maart om 13:00.

Inlichtingen

Silvano Fluit 076 – 57 20 200

Silvano FluitTest Specialist – Omgeving Amsterdam