Team as a service

Our developers are always here

Uw oplossingen zijn zo goed als uw ontwikkelaars. Om de klus te klaren, heb je de meest ervaren mensen nodig. Met onze hybride vorm van Team as a Service voorziet Bergler ICT in de ontbrekende schakel en biedt de ‘full stack’ van ontwikkelaars die nodig is, waarbij de aansturing wordt gedaan door een Nederlandse professional. Niet op zoek naar een team, maar gewoon naar die ene ontbrekende softwaredeveloper? Wij hebben ook een uitstekende pool van developers die een bestaand team compleet kan maken.

Het afgelopen decennium is er een enorme groei geweest in het gebruik van informatiesystemen. Dit betekent ook dat er vraag is naar meer softwaretoepassingen voor zowel bedrijven als consumenten. Bovendien is het nog steeds moeilijk om de mensen te vinden met de juiste vaardigheden en ervaring die nodig is om het werk gedaan te krijgen.

Full stack and more

Daarom voorziet Bergler ICT bedrijven van hybride TaaS (Team as a Service). Een variant op de traditionele Taas oplossingen waarbij wij zorgen voor Nederlandse aansturing van de near-shore teams in Servië. Als opdrachtgever hoef je je bij ons geen zorgen te maken over het zoeken naar de juiste mensen, want wij zorgen voor de full stack developers die je nodig hebt. Van het analyseren van de uitdaging, het ontwerpen en ontwikkelen van de applicatie tot het uiteindelijk testen ervan, onze teams gaan verder dan de verwachtingen. Naast dit alles is er geen aanpassingsperiode; onze teams hebben al samengewerkt aan eerdere projecten, dus ze kunnen direct aan de slag.

The missing link

Als je niet op zoek bent naar een team om je recourcing op te lossen, maar je hebt die ene persoon nodig die ontbreekt in je bestaande team, dan is Bergler ook een staffing-expert. We zijn ervan overtuigd dat we die ontbrekende schakel in uw softwareontwikkelteam kunnen bieden, met alle kennis en expertise die nodig is om uw product naar een hoger niveau te tillen. 

Ons kantoor in Servië

Ons kantoor in Servie is gevestigd in Novi Sad aan de Donau, cultureel gezien Europees en er wordt goed Engels gesproken. Hier werkt een ervaren team van software-ontwikkelaars, testers en UI/UX designers aan de projecten van onze relaties. Een Technical Lead Consultant van Bergler is hierbij de spil c.q. connectie tussen de opdrachtgever in Nederland en ons team in Novi Sad.

Hoe wij werken

We zijn innovatief en streven alleen naar de beste resultaten. We werken nauw samen met onze klanten om met nieuwe ideeën te komen. Deze componenten resulteren in hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die de bedrijven van onze klant naar een hoger niveau tillen. Uitstekende, proactieve communicatie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van een hoogwaardige service, en dat is precies wat we willen bereiken!

Een project wordt benaderd als een kans voor directe betrokkenheid bij klanten, samenwerkend om mijlpalen en doelen te definiëren. Door onze gecombineerde ervaringen te gebruiken, verbeteren we de workflow door het proces van iteratieve ontwikkeling. Om de kwaliteit en het tijdsbestek van ons werk te waarborgen, is het scrum-proces geïntroduceerd. Hierdoor kan het team de beste resultaten behalen zonder vertragingen en kwaliteitsverlies. Door duidelijke taken en sprints te definiëren, wordt het optimale resultaat aan onze klanten geleverd.

blank

Weer weten over nearshoring of wilt u een voorbeeld van kosten, kwaliteit en kennis vernemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

berglerTeam as a service