Software Architect Python – Goeree-Overflakkee

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Software Architect Python.

Organisatie

De klant beschikt over op Python gebaseerde Machine Learning modellen, die op basis van data voorspellingen doen. Om deze modellen aan te sluiten op de huidige systemen hebben ze met Flask een API wrapper omheen gebouwd die draait in een Docker omgeving. De data die binnenkomt bij de API wordt doorgegeven aan de modellen die hier vervolgens een voorspelling op doen en deze voorspelling wordt door de API als output teruggegeven. De code draait nu als schaduwtest en is hier prima geschikt voor, echter de code is opgezet als prototype, niet flexibel en moeilijk schaalbaar.

Functie

Het doel van het project is om een API wrapper te maken met soortgelijke functionaliteit als het prototype, maar dan beter schaalbaar en met een betere onderliggende architectuur, zodat ze machine learning modellen goed kunnen opslaan en archiveren. De API wrapper moet vanzelfsprekend goed testbaar zijn.Daarnaast is het de bedoeling dat eigen ontwikkelaars hierna zelfstandig API’s kunnen toevoegen, die eenvoudig implementeerbaar zijn in de bestaande software. De API zal de interface vormen tussen de Machine Learning modellen en de huidige systemen. Architectuur en structuur zijn de kernwoorden van deze opdracht. Het is van belang dat de ontwikkelaar bekwaam is met Python en goed weet hoe een API omgeving in Python opgezet moet worden.

De aansluiting van de API op de huidige systemen zal worden opgepakt door Software Engineers van de klant en is geen onderdeel van het project.


Functie eisen

Voor deze rol heb je kennis van en ervaring met:

• Enkel jaren ervaring met ontwikkeling middels Python

• Ruime ervaring met het opstellen van architecturen en requirements

• Ervaring met unittest

• Enige affiniteit met Docker is een pre

Aanbod

Een uitdagende interim job voor de duur van 2 tot 3 maanden in een High Performance Enterprise omgeving.


Inlichtingen

Dorris van Duijn 076 – 57 20 200

Jan-Willem MaasSoftware Architect Python – Goeree-Overflakkee