2390

Introductie

Ben jij de Senior Projectmanager / Consultant die onze klant zoekt?

Reageer dan snel!

Functie

In het programma werkt de klant aan de geïntegreerde inrichting van relevante services ter ondersteuning van onderzoek. Het programma realiseert haar doelstellingen in communities, waarin medewerkers vanuit de verschillende ondersteunende diensten samen werken aan een producten en diensten catalogus. Een van de communities richt zich op Research Data Management. In het kader van de geplande activiteiten van deze community is onze klant op zoek naar een sr projectleider / consultant.

Als senior projectmanager / consultant rapporteer je functioneel aan de coördinator en ressorteer je hiërarchisch onder het hoofd Projectmanagement & Consultancy.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je pro-actief, initiatiefrijk, een zeer ervaren projectmanager en consultant, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijkertijd geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

Kennis van het wetenschappelijk onderzoeksproces in een internationale context is rand voorwaardelijk voor de functie uitoefening.

Functie eisen

Certificeringen:

  • IPMA-C of vergelijkbaar
  • CEFR Engelse taalvaardigheid (pré)

Overige eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager en/of consultant in ICT ontwikkelingstrajecten. (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt)
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager/consultant met samenwerking met grote marktpartijen in subsidie trajecten. (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt)
  • Aantoonbare gedegen en brede kennis van relevante trends en ontwikkelingen in de markt met betrekking tot MDM, AVG compliancy, collaboration en High Performance computing (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt)
  • Aantoonbare kennis / ervaring op het gebied van IT security is een must (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt)
  • Ervaring met werken binnen een multi-project programma is een pré.
  • Aantoonbare ervaring binnen de onderwijs (of vergelijkbare) sector maar ook binnen commerciële organisaties / bedrijfsleven (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt (jaartallen)

Aanbod

?Inzet:

De looptijd van de opdracht wordt vooralsnog voorzien voor de periode van een jaar met optie op verlenging. Aantal uren per week 40 uur. Inzet wordt per drie maanden overeengekomen en verlengd. overeenkomst is tussentijds opzegbaar met een opzegtermijn van twee (2) weken.

Kandidaten dienen rekening te houden met gesprekken in de week (45) van 6 november 2017

Inlichtingen

Daisy Oliekan – Hermans 076-5720200