Senior Kennis Modelleur – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor de IND zijn wij op zoek naar een Senior Kennis Modelleur Be Informed.

Functie

Afdeling IV Ontwikkeling zoekt bij het team Ontwikkeling & Contentbeheer INDiGO een Senior Kennismodelleur Be Informed. In de rol van Senior Kennismodelleur heb je deze taken:

  • Het ontwikkelen van business modellen met behulp van de Be Informed studio;
  • het modelleren van bedrijfsregels in kennismodellen;
  • werken binnen gegeven architectuurrichtlijnen en met gebruik van design patterns. Op deze manier ontwikkel je applicaties die de IND optimaal ondersteunt;
  • het begeleiden van medewerkers in de ontwikkelstraat die zich bezighouden met de ontwikkeling en onderhoud van Be Informed Studio (al dan niet op termijn)

Wij zijn op zoek naar iemand die creatief kan denken, initiatief neemt en iemand die kan werken onder tijdsdruk. Je bent analytisch sterk en werkt gestructureerd. Daarnaast speelt klantgerichtheid bij ons een grote rol en vinden wij het belangrijk dat je een actieve rol speelt bij de ontwikkeling van de organisatie en het applicatielandschap. Werken met software als Be Informed (of een soortgelijk low code product) maakt je enthousiast. Je bent in staat onder architectuur te werken en daar een actieve bijdrage aan te leveren. Hierbij is het belangrijk dat je niet alleen een beeld kunt vormen van de (ideale) eindsituatie, maar ook van het groeipad daar naar toe en daar aan meebouwt. Voorbeelden zijn: hoe kan de IND, gegeven het huidige applicatielandschap van Siebel, Be Informed en portaaltechnologie, oplossingen aandragen voor nieuwe concepten als informatie-gestuurd werken en risico case management.

Functie-eisen

  • Je hebt (uitgebreide) kennis van en ervaring met Business Rules Management systemen, bij voorkeur Be Informed (werking van instrumenten, gebruik van formules in Be Informed, modelleerpatronen en de werking van webapplicaties/serviceapplicaties; óf je kunt je deze kennis je eigen maken.
  • Scrum, Agile, Prince II, Business Rule Management, Requirement analyse, RUP/UML, Test driven development, T-Map
  • HBO / HBO +, technische richting, voorkeur voor IT
  • 10 jaar ervaring met een of meerdere IT-disciplines
  • Minimaal 5 jaar ervaring met low code tooling bij voorkeur Be Informed

Aanbod

Duur opdracht: 12 maanden

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur: 36

Tarief: Marktconform

Deadline: maandag 6 april 2020

Inlichtingen

Silvano Fluit 076 – 57 20 200

Silvano FluitSenior Kennis Modelleur – ‘s-Gravenhage