Introductie

Voor Kennisnet zijn wij op zoek naar een Angular-ontwikkelaar voor 32 uur per week.

Organisatie

Het onderwijs kan niet meer zonder ICT, zowel in de klas als in de bedrijfsvoering. Digitalisering is cruciaal om talenten van leerlingen en studenten tot bloei te brengen en noodzakelijk om het onderwijs goed te kunnen organiseren. Maar ICT brengt ook veel uitdagingen en dilemma’s met zich mee. Bijvoorbeeld op het vlak van privacy, cybersecurity, leermiddelen en digitale geletterdheid. Kennisnet is de gids die het Nederlandse onderwijs wegwijs maakt in het professioneel inzetten van ICT. Zowel bij het leren als in de bedrijfsvoering. Wij onderzoeken en brengen advies uit. Niet aan één individuele school of docent, maar – en dat maakt ons werk zo leuk – direct aan alle scholen en besturen. Of aan het ministerie van OCW, sectorraden en andere landelijke organisaties. Jouw impact reikt dus heel ver. En dan werk je ook nog in een publieke organisatie vol (politieke) dynamiek én ruimte voor jouw initiatief.

Iedere leerling kan leren in een digitaal veilige omgeving. Dat is het doel van het programma digitaal veilig onderwijs bij Kennisnet. Vanuit een langdurig programma dat zich nog ontvouwt werk je samen met experts aan de ontwikkeling van een nieuw organisatieonderdeel. Dit onderdeel zal het primair, voortgezet en speciaal onderwijs ondersteunen bij incidenten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Functie

Kennisnet is op zoek naar een senior Angular-ontwikkelaar. Angular is bij Kennisnet de standaard. De ontwikkelaar zal zijn expertise inzetten in de teams en zorgen voor verdieping van de Angular kennis in de teams. De inzet van de ontwikkelaar wordt verdeeld over meerdere Scrum-teams. De teams ontwikkelen en beheren meerdere diensten. Voorbeelden zijn Kennisnet Wijzer, OSR en Wikiwijs. Het team werkt voornamelijk vanuit huis. Soms zullen werkzaamheden in overleg wel op ons kantoor in Zoetermeer plaatsvinden.

Functie-eisen

Vereiste basiskennis en vaardigheden:

 • Frontend developer met meer dan 10 jaar ervaring.
 • Gespecialiseerd in: Angular13+.
 • Typescript, HTML5, SCSS.
 • Het omzetten van UX-designs volgens WCAG2.1 normen.
 • GraphQL, REST.
 • Git, Webpack, CI/CD, Docker.
 • Playwright tbv E2E en component testing.
 • Privacy en Security First Principals.
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om samen te werken.
 • Nederlands is de voertaal in woord en geschrift.

Pré ervaring:

 • WordPress maatwerk thema’s bouwen en onderhouden met custom Gutenberg Blocks.

Daarnaast gaan we ervanuit dat je beschikt over een eigen laptop waarop je al je werkzaamheden kan uitvoeren. En je vindt het geen probleem om naar Zoetermeer te komen voor werkzaamheden.

Aanbod

Gewenste startdatum: z.s.m.
Initiële einddatum: 31 september 2023
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 32
Reageren voor: 1 juni 08:00u


Inlichtingen

Dorris Van Duijn 06-46302899
dvanduijn@bergler.nl


Sollicitatie

Dorris Van Duijn 06-46302899
dvanduijn@bergler.nl