Qlikview ontwikkelaar – Heerlen

Introductie

Voor onze klant uit Heerlen zijn wij op zoek naar een Qlikview ontwikkelaar.

Functie

Als een van onze Qlikview consultants zul je hoogwaardige management rapportage apps, gebaseerd op Qlikview, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je analyseert, ontwerpt, test en bouwt hoogwaardige Qlikview oplossingen binnen afgestemde doorlooptijden. Je bent in staat om strategische en tactische doelstellingen van de klant te vertalen naar Qlikview applicaties. Je zorgt voor de ontwikkeling, de levering en het onderhoud van complexe rapportage omgevingen. Tevens ben je gewend het technisch leiderschap in Qlikview opdrachten voor je rekening te nemen. Het ontwerp en de ontwikkeling en implementatie van innovatieve oplossingen in antwoord op de eisen van de klant, met behulp van onze Qlikview omgeving, collega Qlikview ontwikkelaars en data analisten, behoort ook tot je werkzaamheden

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de ICT. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van Qlikview. Wij verwachten verder dat je diverse dataformaten kunt lezen en transformeren naar informatie. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat tot planmatig werken.

De volgende competenties zijn met name op jou van toepassing: samenwerken, leervermogen, analytisch en probleemoplossend vermogen, klantgerichtheid, initiatief en resultaatgerichtheid.

Je hebt kennis van:

– Qlikview en N-Printing presentatie

– Qlikview scripting (set analysis, time series analyse)

– Data discovery (Oracle SQL, MySQL, CSV, XML, JSON)

– Data lineage en meta data beheer

– Agile/Scrum met behulp van Atlassian stack (Jira, Confluence, Fecru, Bamboo en Artifactory)

– Ervaring met qlikview ontwikkeling i.c.m. versiebeheer middels GIT

– Domeinkennis onderwijs heeft pre

– Eigen laptop is een eis

Aanbod

Duur opdracht: 5 maanden

Optie tot verlenging: Ja

Tarief: Marktconform

Standplaats: Heerlen, onsite

Deadline: Dinsdag 16 mei om 17:00

Inlichtingen

Silvano Fluit 076 – 57 20 200

Silvano FluitQlikview ontwikkelaar – Heerlen