Hoe scoort u met uw website?

Net zoals uw auto heeft ook uw website onderhoud nodig. Natuurlijk kunt u (in de meeste gevallen) na oplevering van uw website gelijk aan de slag: Teksten verzinnen, nieuwsberichten plaatsen, afbeeldingen toevoegen etc. Er komt echter meer bij kijken om uw website in topconditie te houden. Niet alleen de gebruikte techniek heeft periodiek onderhoud nodig (updates, beveiliging) maar ook uw positie bij zoekmachines vraagt professionele aandacht.

Is uw website ‘technisch’ nog wel in orde?

Om uw website bij zoekmachines ‘organisch’ goed te laten scoren, is het van belang dat uw site voldoet aan de laatste richtlijnen. De algoritmes van Google is voortdurend in beweging. De ham-vraag is: Is uw website technisch nog wel ‘up-to-date’?

Bergler Online Services is u van dienst met onze APK-keuring voor websites: tegen een vast periodiek bedrag doen wij het onderhoud van uw website. Wij doen dan minstens één keer per kwartaal een volledige check-up van uw site:

  • Analyse van uw website m.b.t. usability (gebruikersvriendelijkheid), style-sheets (CSS), W3C-richtlijnen, techniek en beveiliging
  • Performance-test: hierbij wordt de broncode gecontroleerd op updates, snelheid etc
  • Zoekmachine-diagnose: uw site wordt gecheckt op veel gebruikte zoekwoorden en uw positie bij de verschillende zoekmachines (waaronder uiteraard Google)

Website onderhoud is meer dan up to date content!

We bieden verschillende soorten onderhoudscontracten op maat aan. Zodat uw website altijd zonder zorgen ‘in de lucht is’ en u zich kunt bezig houden met uw eigen werk. Zorgeloos gemak dus met de deskundigheid van Bergler Online Services.

Het is van groot belang om regelmatig onderhoud aan uw website uit te voeren. Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw website goed functioneert en veilig is voor uw klanten. Het is daarom zeer verstandig periodieke updates tijdig uit te voeren op uw website. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doet u dit niet of te laat dan vergroot u het risico dat de website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als niet-veilige website. Uw klanten krijgen dit dan te zien en zullen de website onherroepelijk verlaten. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Vrijblijvend met ons brainstormen over website onderhoud? Neem direct contact met ons op!