In zes stappen naar een nieuwe website

Stap 1: De kennismaking
We maken graag kennis met u, onder het genot van een goede kop koffie. We brengen uw doelstellingen in kaart en we bekijken of die ook online realistisch en meetbaar zijn. De centrale vraag is: Wie is de doelgroep en hoe kunnen we daar het beste op inspelen. Samen bepalen we de koers van de website om maximaal rendement uit uw investering te halen.

Stap 2: Onderzoek en functioneel ontwerp
Hier ontstaat het online concept. De doelstellingen zoals geformuleerd in stap 1 worden gebruikt om de navigatiestructuur op te zetten. We doen onderzoek naar de doelgroepen die u wilt bereiken en de verdienmodellen die u hanteert, om de website zo functioneel mogelijk te maken. Dit resulteert in bouwtekeningen (wireframes)  en een uitgewerkt advies wat de basis vormt voor de nieuwe website.

Stap 3: Grafisch ontwerp
We werken de wireframes uit tot een grafisch ontwerp. Op basis van uw huisstijl en met uw doelgroepen in het achterhoofd beginnen wij met het ontwerpen van de website. Door kleuren, lettertypen, beeldmateriaal en video sfeervol in elkaar te ‘weven’ ontstaat een uniek webdesign wat we aan u presenteren in een werkend prototype.

Stap 4: Technische Realisatie
In deze fase gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het prototype. We vallen u niet lastig met jargon! De website wordt geschikt gemaakt voor alle gangbare browsers en apparaten en verder uitgewerkt.

Stap 5: Oplevering en Lancering
In deze fase testen we de gemaakte website en u krijgt een demonstratie van het beheersysteem. Zodra we helemaal tevreden zijn gaat de nieuwe oplossing online!

Stap 6: Internet marketing en nazorg
Nu de site online is, begint het pas echt! Het is leuk als u over een mooie website beschikt, maar niet als er niemand van het bestaan ervan afweet! We blijven nauw betrokken door analyse en verbetering van de oplossing op basis van de statistieken en gebruikerservaringen. Ook denken onze internetmarketeers mee over adverteren, sociale marketing etc.

Spreekt ons bedrijf en onze werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op!