Maatwerk Software

Realiseer uw bedrijfsambities met Maatwerk Software

Met maatwerk software oplossingen dragen wij bij aan een betere invulling van bedrijfsambities van onze klanten. Of het nu gaat om een interne software oplossing of dat het gaat om grootschalige (openbare) applicaties. Wij denken met iedere organisatie mee en realiseren samen met de klant de gewenste doelen.

Ons doel is om de gewenste maatwerk software applicatie te laten excelleren en toekomst proof te ontwikkelen. Zonder verborgen kosten of hoge onderhoudskosten achter af. Dat is wat we doen en dat is waar we goed in zijn. Gewoon…. Zonder Nonsense.

Dit zijn onze beloftes:

✔️ Gezamenlijke, heldere doelstellingen
✔️ Toekomst proof maatwerk software oplossingen
✔️ De software blijft altijd van u
✔️ Oplossingen en prijzen zonder nonsense

ParkMobile | Tevreden klant Bergler Software Solutions

Software Ontwikkeling zonder Nonsense….
Dat beloven we!

Menno Jongerius CTO Bergler Software sollutions

Dit zijn enkele van onze tevreden klanten

Op deze manier werken we aan maatwerk software

Agile werken met het eigen Framework, stelt Bergler in staat om maatwerk programmatuur te bouwen. Exact volgens SOLID-principes met geautomatiseerd testen en effectieve documentatie. Elk nieuw project begint met de inventarisatie van wensen en eisen. Hieruit volgt een volledig transparante begroting.

DevOps

Het is een beproefde methode, DevOps. Bergler hanteert deze werkwijze voor de bouw van nieuwe applicaties. Geen overgave, maar vertrouwen. DevOps teams nemen de volledige verantwoording over het plan, de ontwikkeling en beheer van de applicatie. Deze variant bestaat ook in pay-per-use model: in lijn met de roadmap naar cloud architectuur.

Opdrachtgevers

rekenen op Bergler voor hoogwaardige maatwerk software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar. Voor elk vraagstuk een passende oplossing. Software is ‘the key to success’. Dat is de missie van Bergler Software Solutions. Bergler is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure.

Onze ambitie is het ontwikkelen van toekomstvaste software voor iedere organisatie…
En wat is die van u?

Vertel ons wat uw ambitie is en we komen terug met een passend voorstel voor een inspiratiesessie.

Johan RomboutsSoftware Solutions | Maatwerk Software zonder Nonsense