VoIP

VoIP betekent Voice Over IP en staat voor bellen over het internet. VoIP wordt ook wel internettelefonie, bellen via internet of internetbellen genoemd. En deze uitdrukkingen zeggen eigenlijk precies wat VoIP is: een telefoongesprek via internet.
VoIP bellen is in veel gevallen goed en snel in te passen in bestaande of nieuwe bedrijfssituaties. Vaak kunnen we de bestaande telefooncentrale al met een kleine aanpassing geschikt maken voor VoIP bellen. Ook de mobiele apparaten nemen we hierin mee. Geen grote investeringen maar een investering die door de lagere belkosten snel terugverdiend is.

Bergler Infra Solutions integreert vaste en mobiele telefonie volledig. Hierdoor wordt bellen van vast naar mobiele collega’s aantrekkelijk. Eén toestel waarop uw vaste en mobiele nummer binnenkomt! En als u met het mobiele toestel uitbelt kan dit ook door het vaste nummer mee te zenden. Met dé VAst-MObiel oplossing bent u onder één nummer altijd en overal bereikbaar.

Is VoIP bellen voor uw bedrijf interessant? Graag onderzoeken wij dit voor u en maken een berekening. Hierbij brengen we de financiële voordelen in kaart maar ook aspecten als schaalbaarheid en beheersbaarheid nemen we mee. Zo geven wij een eerlijk inzicht of VoIP geschikt is voor uw organisatie.

Eén van de grote voordelen van VoIP bellen zijn de lage kosten. Doordat u gebruik maakt van het internet kan de besparing oplopen tot 25% tot 30%. En belt u regelmatig naar het buitenland? Dan is VoIP zeker interessant!