Bergler Infra Solutions

Bergler Infra Solutions richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Ons doel is u de zorg rond de bedrijfskritische ICT infrastructuur uit handen te nemen en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen. Wij delen kennis, nemen verantwoordelijkheid, maken duidelijke afspraken en zijn direct bereikbaar en beschikbaar als dat nodig is.

Vakmanschap en praktijkervaring

Het is de combinatie van vakmanschap, dertig jaar praktijkervaring, ondersteuning vanuit vier vestigingen en een professionele helpdesk plus het maken van duidelijke keuzes in producten en diensten, waardoor Bergler Infra Solutions een concrete invulling geeft. Dit gebeurt door het bieden van een grote mate van flexibiliteit in contractvormen voor hard- en softwarebeheer en onderhoud. Afhankelijk van de contractvorm garanderen wij dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert voor een vast bedrag per maand. Bergler Infra Solutions fungeert ook als klankbord voor alle ICT vraagstukken, continuïteit, expertise, een vaste en transparante kostenstructuur en dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van uw omgeving.

Bergler Infra Solutions biedt u de volgende diensten

  • Pre-sales advies en consultancy;
  • Beheer en onderhoud van het netwerk, serversystemen en werkplekken op afstand en tegen een vast bedrag per maand;
  • Beheer en onderhoud van de security infrastructuur (firewall, remote access, anti virus, anti spam, intrusion detection) tegen een vast bedrag per maand;
  • Monitoring en alerting;
  • Uitrol en vervanging ICT infrastructuren;
  • Telefonische support en helpdesk.