ICT Bedrijf uit Breda - Bergler ICT

Bergler is het fullservice ICT bedrijf uit Breda.

We zijn het ICT bedrijf uit Breda en thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief en actief om prestaties te verbeteren op ICT gebied. Al meer dan 40 jaar levert Bergler full service ICT-dienstverlening in Breda maar ook ver daarbuiten.

Wij ondersteunen bedrijven met het realiseren van hun ICT en softwareontwikkel roadmap. Dat doen we op verschillende manieren:

Strategische Software Ontwikkeling

We bouwen moderne applicaties op basis van functionele wensen en eisen. Toekomstbestendig en altijd via de modernste technieken. Onze Technical Lead consultants spelen bij onze klanten een belangrijke rol. Met advies maar ook als meewerkend voorman. Middels de ondersteuning die zij – al dan niet parttime- bieden, zijn we in staat precies de capaciteit te leveren die je verder helpt. Wij noemen dat strategische softwareontwikkeling.

Ontwikkelcapaciteit

We bieden (flexibele) ontwikkelcapaciteit. Vanuit ons eigen beheer bieden we flexibele talenten op ieder gewenst gebied. Zowel strategisch als uitvoerend. Vanuit Breda en omgeving of via Nearshoring. In ons effectieve nearshore-model zijn onze technical lead consultants, vanuit Breda, de brug tussen jouw organisatie en de collega’s op afstand.

Kennis en Expertise

Het bieden van kennis en expertise in de vorm van webinars en workshops, online maar ook op locatie in Breda. Onze ervaren Technical Lead Consultants vervullen advies-, sturende- en coachende functies. Zij worden niet alleen ingezet als lead developer, software architect, scrum master, product owner of agile coach, maar ook verzorgen zij regelmatig workshops over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Implementatie, Beheer en Onderhoud van ICT & Cloudomgevingen

Bergler neemt de zorg rond de bedrijfskritische ICT infrastructuur uit handen. Daarmee waarborgen we de continuïteit van de bedrijfsvoering. Wij delen kennis, nemen verantwoordelijkheid, maken duidelijke afspraken en zijn direct bereikbaar en beschikbaar als dat nodig is. Altijd via de beste systemen, veilig en altijd up to date.

Het flexibele ICT bedrijf uit Breda

Bergler is daarmee de flexibele ICT partner uit Breda. Professioneel maar met een lokaal karakter. We helpen je met het realiseren van jouw ICT en software ambities en gaan voor alleen het beste resultaat.
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen… Dat is ICT dienstverlening zonder nonsens.

Kennismaken met een ICT bedrijf uit Breda?

Neem contact met ons op, we nodigen je graag uit op ons kantoor.

Marcel van Lith | Bergler ICT Bedrijf Breda

Meer weten?
Bel Marcel van Lith.

076 572 02 00
mvlith@bergler.nl
Linkedin

berglerICT Bedrijf Breda