Zeg wat je doet. Doe wat je zegt.

No-nonsense full-service ICT-dienstverlening. Dat is waar Bergler voor staat. In de volle breedte van het vakgebied en zonder compromis. Direct inzetbaar om de continuïteit van de bedrijfsvoering bij de opdrachtgever zeker te stellen.

Software Solutions

Anticiperen boven reageren. Software vraagt om onderhoud, maar vooral om verbetering. Gebaseerd op kennis en ervaring.

Flex-solutions

Op het moment suprême de beste m/v aan de slag. Maatwerk bij de externe inhuur van specialisten in de flexibele schil.

Nearshoring

Hybride TaaS
(Team as a Service).
Onze slimme variant op de traditionele Taas oplossingen.

Infra Solutions

De complete zorg en verantwoording over de ‘backbone’ van de bedrijfsvoering in één hand.

Webinar ‘on tour’: Artificial intelligence / Machine Learning (7 september 19:30-20:30)

De laatste jaren vallen de termen AI en Machine learning bij steeds meer bedrijven. Voor sommige organisaties is het niet bij een hype gebleven en hebben ze stappen gezet om Machine learning in te zetten als onderdeel van hun organisatie. Tijdens dit online webinar ‘op lokatie’ vertelt Voogd & Voogd hoe zij Machine learning hebben ingezet in hun dienstverlening.

Meer informatie

Ben jij .NET developer?

en op zoek naar een nieuwe baan?

Werk genoeg voor ICT-ers. Overal. Als je kiest, doe het dan verstandig. Neem in ieder geval de moeite om Bergler Software Solutions te peilen: Wij zijn misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. En al zo’n 40 jaar actief met één focus: software ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures

Ben jij freelancer?

  Bekijk alle aanvragen

  Ons werk bestaat uit maatwerk

  ‘The only way is up’. Bergler Software Solutions legt de lat hoog. Weet wat nodig is om Microsoft .NET met maatwerk te perfectioneren voor gebruikers in ons land. Dat doen we door ontwikkelaars in te zetten die voorop lopen en vooruit kijken.

  Software development professionaliseren en optimaliseren is de missie van Software Solutions.
  Bergler brengt dit in de praktijk door relevante kennis en ervaring uit het veld te bundelen én te delen. Het is voor een CTO of IT-manager prettig sparren met doorgewinterde allrounders. Met het ‘Developers-blog’ blijven alle betrokkenen op de hoogte van wat ècht belangrijk is in dit vak.

  Onze meest recente blogs:

  blank

  OWASP 2022: de praktijk

  Begin dit jaar is voor het eerst in lange tijd een nieuwe versie van de OWASP top 10 uitgebracht. Cybersecurity behoort een vast agendapunt te zijn voor elke ontwikkelaar en organisaties die betrokken zijn bij het ontwikkelen en onderhouden van software. Het adresseren van bedreigingen is niet alleen een technisch onderwerp maar ook een organisatorisch. Lees verder...

  blank

  GDPR voor softwaredevelopers

  Toegegeven, het is voor de meeste ontwikkelaars niet het favoriete onderwerp en het is ook niet nieuw, tegelijkertijd is basiskennis van GDPR en AVG belangrijk om te voorkomen dat we onszelf in de voet schieten. Dit artikel geeft een samenvatting van ons webinar en we hopen je hiermee op weg te helpen om een basis begrip te hebben van deze belangrijke Europese wetgeving. Lees verder...

  blank

  “To Manage vs To Lead”

  Onlangs werd ik geconfronteerd met de vraag wat het verschil is tussen “managing a team” en “leading a team”. Als Scrum Master van (internationale en remote) teams intrigeert me deze vraag. Het doel van dit artikel is om mijn kennis en ervaring hierover te delen. Lees verder...

  blank

  .NET 6 Update

  Op 9 november 2021 kwam de nieuwe versie van .NET uit. We gaven bij .NET 5 al aan dat Microsoft afscheid neemt van het fullstack framework. Deze .NET 6 release is de eerste long term support versie na dit moment, en daarmee voor een hoop organisaties de eerste serieuze versie om naar te migreren. Lees verder...

  full-service ICT-dienstverlening
  • Consultancy

   Bergler levert consultancy m.b.t. software development processen en geeft inhoudelijke ondersteuning. Wij leveren de technologische kennis aansluitend op de markt.

  • Onze visie op software development

   Met behulp van onze agile “Way of Working” en ons Bergler Framework ontwikkelen we maatwerk software op een transparante en professionele manier.

  • Microsoft Gold Partner

   Als Gold Certified Partner beschikken wij over de vereiste kennis van Microsoft producten en kunnen onze dienstverlening nog verder optimaliseren.

  berglerHome