Zeg wat je doet. Doe wat je zegt.

No-nonsense full-service ICT-dienstverlening. Dat is waar Bergler voor staat. In de volle breedte van het vakgebied en zonder compromis. Direct inzetbaar om de continuïteit van de bedrijfsvoering bij de opdrachtgever zeker te stellen.

Software Solutions

Anticiperen boven reageren. Software vraagt om onderhoud, maar vooral om verbetering. Gebaseerd op kennis en ervaring.

Flex-solutions

Op het moment suprême de beste m/v aan de slag. Maatwerk bij de externe inhuur van specialisten in de flexibele schil.

Nearshoring

Hybride TaaS
(Team as a Service).
Onze slimme variant op de traditionele Taas oplossingen.

Infra Solutions

De complete zorg en verantwoording over de ‘backbone’ van de bedrijfsvoering in één hand.

Webinar ‘on tour’: Artificial intelligence / Machine Learning (7 september 19:30-20:30)

De laatste jaren vallen de termen AI en Machine learning bij steeds meer bedrijven. Voor sommige organisaties is het niet bij een hype gebleven en hebben ze stappen gezet om Machine learning in te zetten als onderdeel van hun organisatie. Tijdens dit online webinar ‘op lokatie’ vertelt Voogd & Voogd hoe zij Machine learning hebben ingezet in hun dienstverlening.

Meer informatie

Ben jij .NET developer?

en op zoek naar een nieuwe baan?

Werk genoeg voor ICT-ers. Overal. Als je kiest, doe het dan verstandig. Neem in ieder geval de moeite om Bergler Software Solutions te peilen: Wij zijn misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. En al zo’n 40 jaar actief met één focus: software ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures

Ben jij freelancer?

  Bekijk alle aanvragen

  Ons werk bestaat uit maatwerk

  ‘The only way is up’. Bergler Software Solutions legt de lat hoog. Weet wat nodig is om Microsoft .NET met maatwerk te perfectioneren voor gebruikers in ons land. Dat doen we door ontwikkelaars in te zetten die voorop lopen en vooruit kijken.

  Software development professionaliseren en optimaliseren is de missie van Software Solutions.
  Bergler brengt dit in de praktijk door relevante kennis en ervaring uit het veld te bundelen én te delen. Het is voor een CTO of IT-manager prettig sparren met doorgewinterde allrounders. Met het ‘Developers-blog’ blijven alle betrokkenen op de hoogte van wat ècht belangrijk is in dit vak.

  Onze meest recente blogs:

  blank

  gRPC, wat is het en wanneer gebruik je het?

  Als je op de hoogte bent van de ontwikkelingen van .NET (Core), dan weet je waarschijnlijk dat Microsoft geen WCF-projecten meer ondersteunt. Tegelijkertijd zijn gRPC projecten toegevoegd aan het portfolio van serviceoplossingen. Maar wat is gRPC, hoe verhoudt deze technologie zich tot OpenAPI of GraphQL en wanneer zou je gRPC inzetten? Op deze vragen wil ik in deze blogpost ingaan. Lees verder...

  blank

  GitHub actions vs Azure DevOps Pipelines

  Nadat Microsoft in 2018 GitHub heeft overgenomen was het even afwachten welke in richting GitHub zou bewegen. Zou het een separate merknaam blijven of zou het geassimileerd worden binnen de bestaande Microsoft portefeuille? Nu na 3 jaar is het veilig om te zeggen dat GitHub als merk blijft bestaan. Lees verder...

  blank

  Hoe migreer je naar .NET 5

  Met de komst van .NET5 en de aankondiging van Microsoft te gaan stoppen met .NET Framework dient zich de vraag aan hoe bestaande .NET Framework applicaties kunnen worden gemigreerd naar het nieuwe .NET5. Dit blog probeert de migratiemogelijkheden te behandelen. Lees verder...

  blank

  C# 9.0 nieuwe features – Record types (4-4)

  In deel 2 van deze serie is al gewezen op init-only setters. Op een eenvoudige manier kun je aangeven dat properties als immutable behandeld moeten worden. Met het nieuwe keyword record krijg je de mogelijkheid om snel en overzichtelijk een complete class immutable te maken. Lees verder...

  full-service ICT-dienstverlening
  • Consultancy

   Bergler levert consultancy m.b.t. software development processen en geeft inhoudelijke ondersteuning. Wij leveren de technologische kennis aansluitend op de markt.

  • Onze visie op software development

   Met behulp van onze agile “Way of Working” en ons Bergler Framework ontwikkelen we maatwerk software op een transparante en professionele manier.

  • Microsoft Gold Partner

   Als Gold Certified Partner beschikken wij over de vereiste kennis van Microsoft producten en kunnen onze dienstverlening nog verder optimaliseren.

  berglerHome