Geslaagde sportclinic voor Stichting Pater Poels

De medewerkers van VECOZO zetten zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar kozen zij voor de Tilburgse Stichting Pater Poels. En Bergler deed actief mee!

Rugby, jeu de boules en bbq
Het bedrag is grotendeels opgehaald door de jaarlijkse sportclinic. Dit event werd op woensdag 24 mei gehouden bij Rugby Club Tilburg. Ruim 100 mensen kwamen erop af: medewerkers en relaties van VECOZO. Hulya Poels was namens de Stichting aanwezig en sprak een dankwoord uit. De Stichting ontvangt geen subsidies en is blij met de (financiële) hulp. Deelnemers deden fanatiek mee aan een rugbywedstrijd of een spelletje jeu de boules. Alle inspanning werd daarna beloond met een goed verzorgde bbq.

Gezellig samenzijn
VECOZO-productmanager Frank Ooms kijkt namens de organisatie terug op een geslaagde avond: “We zien dit event inmiddels als een jaarlijks traditie. Het is een gezellig samenzijn op een prachtige locatie. Elk jaar is de opkomst prima. Een speciaal dankwoord voor onze sponsoren waaronder de Bergler Groep. Dank voor jullie bijdrage en enthousiasme. Wij zijn dankzij jullie goed op weg met onze inzamelactie voor Stichting Pater Poels.”

Deel deze pagina via:
berglerGeslaagde sportclinic voor Stichting Pater Poels