Senior Developer – UTRECHT

Jouw uitdaging


Het klassieke beeld van een constructeur die achter zijn bureau moeilijke sommen zit te maken, ligt duidelijk achter ons. Laten wij daar nu direct op inspelen! Onze klant is hét adviesbureau dat slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit en bezig met ontwerpen, adviseren en procesmanagement. De afdeling ReDesign, die als aparte start-up is opgezet, speelt een cruciale rol in deze transitie. Geavanceerde technologie biedt de digitale revolutie ongekende mogelijkheden. Als developer ga je aan de slag met uitdagende opdrachten en innovatieve software ontwikkel- en implementatieprojecten binnen onze organisatie. Het woord ‘onmogelijk’ gebruik je zelden en je wil graag bestaande software optimaliseren. Wat gebeurt er als we niet-lineair materiaalgedrag, dynamica of zelfs breukmechanica in modellen kunnen meenemen? Wat gebeurt er als we de setting van een probleem veranderen? Zou het zelfs mogelijk zijn om modellen te koppelen en in te zetten voor verschillende soorten infrastructuur zoals spoorwegen, hoogspanningsmasten of waterbouw? Wil je weten hoe onze brugontwerpers hun detailberekeningen maken en wat zij van dit proces hebben geleerd? En wil je weten hoe we uit een puntenwolk een spooralignement genereren? Als jij van deze vragen nieuwsgierig wordt zijn wij op zoek naar jou!
Anita van EgmondSenior Developer – UTRECHT
Lees meer

Medior Test Engineer – Schiedam


Innovatieve en kwalitatief hoogwaardige testoplossingen bedenken, de verbinding tussen IT en de business maken om een systeem landschap te realiseren dat optimaal functioneert en moeiteloos in de lucht blijft? Dat is wat jij als Medior Test Engineer bij de klant doet. Neem jij de touwtjes liever in handen dan dat je ze uit handen geeft? Heb je de ambitie om nog beter te worden en door te groeien? Dat is precies wat de klant zoekt in de Test Engineer die op het kantoor in Schiedam aan de slag gaat.

Silvano FluitMedior Test Engineer – Schiedam
Lees meer

Ervaren front-end Angular ontwikkelaar – Zoetermeer

Opdrachtgever is op zoek naar een ervaren front-end Angular ontwikkelaar die binnen een Scrum-team bijdraagt aan het beheren, onderhouden alsmede ontwikkelen van nieuwe applicaties. We zoeken mensen die voornamelijk bij de opdrachtgever op kantoor de werkzaamheden kunnen verrichten. Naast deze regelmatige aanwezigheid is het ook mogelijk om een deel van de activiteiten op een locatie naar keuze uit voeren.

Silvano FluitErvaren front-end Angular ontwikkelaar – Zoetermeer
Lees meer

Symfony/PHP ontwikkelaar – Zoetermeer

Onze klant is op zoek naar een ervaren Symfony ontwikkelaar. Het front-end van de applicatie is gebouwd in Angular. Het is een pré als er in die combinatie is gewerkt en helemaal als de kandidaat ook in Angular kan ontwikkelen. De ontwikkelaar zal onderdeel uitmaken van de pool van PHP-ontwikkelaars bij de opdrachtgever die bijdraagt aan het beheren, onderhouden alsmede ontwikkelen van nieuwe applicaties voor hen. We zoeken mensen die op kantoor in Zoetermeer de werkzaamheden kunnen verrichten.

Silvano FluitSymfony/PHP ontwikkelaar – Zoetermeer
Lees meer