Full Stack Developers – UTRECHT

Introductie

Ben jij een Full Stack Developer die graag bouwt aan nieuwe platformen en producten? Werk je graag met nieuw technieken? Bouw je graag mee aan vooruitstrevende producten? Kijk dan eens naar deze opdracht!

Organisatie

Voor onze directe eindklant in Utrecht zoeken wij Full Stack Developers. In totaal werven wij 5 developers verdeeld over 2 teams.

Functie

Onze klant gaat in 2019 twee nieuwe onderwijs specifieke producten bouwen. De opdracht betreft inzet voor twee Development teams. Het ene team gaat zich bezighouden met het bouwen van een Lerarenportaal. Dit portaal bevat wat een leraar nodig heeft om les te geven. Te denken valt aan het plannen van lessen en inzicht geven in de behaalde resultaten. Dit portaal wordt gebouwd in React front end in combinatie met een aantal ASP.NET Core WebApi microservices. Dit team vullen ze graag aan met twee Full Stack Developers.

Het andere team gaat aan de slag met een portaal geschreven in React. Daarnaast bouwen ze games gemaakt in Phaser (www.phaser.io). Dit team gaat een aantal ASP.NET Core WebApi microservices bouwen. Voor dit team zoeken ze drie Developers en een tester. De focus ligt zoveel mogelijk op nieuwbouw. Tijdens de transitie naar dit nieuw te bouwen platform zal er ook (minimaal) onderhoud gedaan moeten worden op de bestaande productportfolio. De reden waarom de klant migreert naar de nieuw te bouwen producten is vanwege de hoge mate van legacy in de huidige producten. De hosting van deze producten is voornamelijk AWS en Azure.

Functie eisen

· Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica, Computer Science of soortgelijk;

· Je hebt goede kennis van JavaScript;

· Je hebt ervaring React;

· Je hebt enkele jaren ervaring met C# en ASP.NET WebApi;

· Ervaring met .NET Core is pre;

· Je bent communicatief vaardig.


Aanbod

Een fulltime opdracht voor de duur van 3 maanden met een optie op verlenging. De deadline voor de aanvraag is maandag 10 december om 11:00 uur.

Inlichtingen

Dorris van Duijn 076 – 57 20 200

Dorris van DuijnFull Stack Developers – UTRECHT