Frontend developer (VueJS, Bootstrap, SASS) – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor onze opdrachtgever de IND zijn wij op zoek naar een frontend developer met ervaring met JavaScript frameworks als VueJS en frontend frameworks als Bootstrap

Organisatie

De IND werkt naar aanleiding van haar ambities, datastrategie en knelpunten in het huidige IV – en ICT-landschap, doelgericht en stapgewijs, toe naar een nieuwe data- gedreven en informatiegestuurd werken.Als frontend developer bouw je mee aan innovaties op dit gebied in scrumteams. De aanpak is experimenteren en verkennen en implementeren. Qua persoonlijkheid zoeken we een echte teamplayer die de wensen van de stakeholders begrijpt en het leuk vindt om complexe puzzels op te lossen samen met senior collega’s.

Functie

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de technische kant van het front-end van de relevante applicaties (met name Java maatwerk en frameworks). Je bent verantwoordelijk voor de interface tussen het design en de programmatuur die nodig is om het te laten functioneren.

Functie-eisen

Eisen:

HBO Technische Informatica / Software Development / Multi Media Design

Ervaring met (senior niveau):

  • HTML/CSS; JavaScript; jQuery
  • 3 jaar ervaring met JavaScript Frameworks (m.n. VueJS)
  • Front End Frameworks (m.n. Bootstrap)
  • CSS Preprocessors (m.n. SASS)
  • RESTful Services/APIs
  • Responsive/Mobile Design
  • Testing/Debugging
  • Git/Version Control

Wensen:

Ervaring in werken in agile teams, samenwerken met backend en UX specialisten

In algemene zin is technologie een geweldige uitdaging, maar je zorgt dat de eindgebruiker altijd centraal staat. Zodat die er op een gebruiksvriendelijke manier mee kan werken, terwijl het de onderliggende techniek is die dat mogelijk maakt. We verwachten een leergierige houding, zowel binnen als buiten het eigen vakgebied en om goed samen te kunnen werken met andere developers in het team.

Aanbod

Inzet: 12 maanden
Gevraagde inzet is minimaal 24 uur, uitbreiding naar 36 uur per week is in overleg bespreekbaar

Inlichtingen

Silvano Fluit 076 – 572 02 00

Jan-Willem MaasFrontend developer (VueJS, Bootstrap, SASS) – ‘s-Gravenhage