Events en webinars

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

april 2020

Webinar: Hybride softwareontwikkeling in de cloud

14 april 2020 @ 19:00 - 21:00

Steeds meer organisaties oriënteren zich, of maken al gebruik van diensten in de cloud. Tijdens deze avond gaan we in op een drietal diensten die morgen al waarde aan uw applicatie kunnen toevoegen: Global database met Cosmos Db, Azure Functions en Logic Apps.

Meer weten »

juni 2020

Online Masterclass: Future Proof Software Ontwikkeling

23 juni 2020 @ 19:30 - 20:15

Het recept voor software ontwikkeling anno 2020 De ontwikkelingen in software development zijn de laatste jaren met de komst van de cloud, .NET Core, AI, en multi-platform ontwikkeling behoorlijk in de stroomversnelling geraakt. Waar je vroeger alle ontwikkelingen niet op de voet hoefde te volgen, gaan ontwikkelingen nu zo snel dat je het niet kunt permitteren om achterop te raken. Hoe houd je jezelf staande als veranderingen elkaar zo snel opvolgen. Tijdens deze presentatie gaan we in op een aantal…

Meer weten »

juli 2020

Webinar: Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…

7 juli 2020 @ 19:30 - 20:15

Nu dit jaar Microsoft voor het eerst duidelijk afscheid neemt van het fullstack .NET Framework, wordt duidelijk dat we software vernieuwing niet op de lange baan kunnen schuiven. Maar hoe pak je dit praktisch aan.

Meer weten »

oktober 2020

Webinar: Applicaties opzetten met Docker (deel 1)

27 oktober 2020 @ 19:30 - 20:30

In een tijd waarin veel applicaties modulair opgebouwd worden, en er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de cloud, is het belangrijk om stil te staan bij manieren waarop platform en cloud onafhankelijk ontwikkeld kan worden. Werken met containers is daarbij een belangrijke tool in onze gereedschapskist. Tijdens dit online webinar laten we zien hoe je met containers een modulaire applicatie kunt opzetten.

Meer weten »

november 2020

Webinar: Applicaties opzetten met Docker (deel 2)

10 november 2020 @ 19:30 - 20:30

In een tijd waarin veel applicaties modulair opgebouwd worden, en er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de cloud, is het belangrijk om stil te staan bij manieren waarop platform en cloud onafhankelijk ontwikkeld kan worden. Werken met containers is daarbij een belangrijke tool in onze gereedschapskist. Tijdens dit online webinar gaan we in op de mogelijkheden van Kubernetes om een robuuste modulaire applicatie in de cloud op te zetten. Deze avond is het vervolg op een introductie avond over…

Meer weten »

maart 2021

Webinar: Threat Modeling

30 maart 2021 @ 19:30 - 20:30

Threat modeling zorgt ervoor dat informatiebeveiliging wordt meegenomen tijdens de designfase van je proces/software. Hierdoor wordt het aantal flaws sterk gereduceerd en eventuele problemen bij de kern opgelost. Tijdens deze avond krijg je in een uurtje de belangrijkste punten uit een workshop mee die we voor organisaties binnen ICT opleidingsprogramma’s faciliteren.

Meer weten »

mei 2021

Webinar: Einde van het .NET Framework – Migratiepaden naar .NET 5

18 mei 2021 @ 19:30 - 20:30

Met de komst van .NET 5 neemt Microsoft definitief afscheid van het fullstack .NET framework. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Welke migratie strategieën zijn er? Hoeveel tijd heb je om je software aan te passen? Op deze vragen gaan we tijdens dit webinar dieper in.

Meer weten »

juni 2021

Webinar: C#9 Records als value objects

22 juni 2021 @ 19:30 - 20:30

In veel praktijkvoorbeelden van software ontwikkeling, zoals domain driven design, maar ook in multilayer architectuur, kom je objecten tegen die eigenlijk immutable zouden moeten zijn. In C#9 heeft Microsoft met de records een nieuw object type geïntroduceerd waarmee dit gedrag eenvoudig geïmplementeerd kan worden. Tijdens deze sessie laten we zien hoe.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
berglerWebinar: C#9 Records als value objects