Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘on tour’: Artificial intelligence / Machine Learning

7 september 2021 @ 19:30 - 20:30

De laatste jaren vallen de termen AI en Machine Learning bij steeds meer bedrijven. Voor sommige organisaties is het niet bij een hype gebleven en hebben ze stappen gezet om Machine Learning in te zetten als onderdeel van hun organisatie. Tijdens deze sessie vertelt Voogd & Voogd hoe zij Machine Learning hebben ingezet in hun dienstverlening.

Tijdens dit online webinar ‘op lokatie’ krijg je een luchtige en high level kijk op Machine Learning en maken we zichtbaar hoe modellen tot stand komen, waarom ze zo krachtig zijn en dat de techniek die schuil gaat achter de complexiteit eigenlijk heel goed te begrijpen is. Dit geeft een goed inzicht in waarom sommige scenario’s wel, en andere niet werken en bereidt je voor om in de toekomst gemakkelijker keuzes te maken over Machine Learning in je eigen organisatie. De avond is praktisch en geeft een hoop tips voor als je zelf een eerste model wilt toepassen.

Spreker: Renzo Plaisant van der Wal, Machine Learning engineer bij Voogd & Voogd
blank

Deelname is – vanzelfsprekend – gratis. Na aanmelding via onderstaand formulier (of via info@bergler.nl) ontvang je een bevestiging en 24 uur voor aanvang sturen wij je de link van het webinar! Graag tot dan!

 

Gegevens

Datum:
7 september 2021
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl
berglerWebinar ‘on tour’: Artificial intelligence / Machine Learning