Dinsdag 6 december .NET MAUI event vanuit de Microsoft studio’s
samen met Gerald Versluis: Live stream (19:30 – 20:30)

.NET MAUI is een cross-platform ontwikkelomgeving om mobiele en desktop apps te maken met C# en XAML. Met .NET MAUI ontwikkel je applicaties die draaien op Android, iOS, iPadOS, macOS en Windows vanuit één gedeelde codebase. Het platform is de doorontwikkeling van Xamarin.Forms en breidt de ondersteuning voor native app ontwikkeling verder uit.

Voor de ontwikkelaar vereenvoudigt .NET MAUI het ontwikkelen van applicaties die zowel op desktop als mobiele apparaten werkt. Vanuit business perspectief bespaar je doordat je met minder ontwikkelcapaciteit meer platformen ondersteunt. Meer informatie lees je op https://learn.microsoft.com/nl-nl/dotnet/maui/what-is-maui

Over de sprekers:

Gerald Versluis is een graag geziene spreker in binnen- en buitenland en al sinds de begindagen van .NET MAUI vanuit Microsoft betrokken. Hij zal ons meenemen en een kijkje geven in deze prachtige technologie.

Menno Jongerius is CTO van Bergler ICT en betrokken bij tal van evenementen en webinars. Hij zal een stukje geschiedenis bespreken en toelichten waarom .NET MAUI een technologie is om je in te verdiepen.