Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Einde van het .NET Framework – Migratiepaden naar .NET 5

18 mei 2021 @ 19:30 - 20:30

Het werd al een tijd verwacht maar nu is het dan zover: er komt geen nieuwe versie meer van het .NET Framework. De laatste versie van het .NET Framework is versie 4.8. Uiteraard zullen er voorlopig nog broodnodige patches uitgebracht worden, maar voor nieuwe features moet je echt overstappen naar het nieuwe .NET (5) voorheen bekend als .NET Core.

Wil jij al een tijdje overstappen naar .NET Core om gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden? Of zit je met een enorm legacy project en denk je dat overzetten onmogelijk is? Sluit dan aan bij onze webinar en kom te weten wat dit betekent voor je applicaties en welke migratie strategieën je kunt volgen.

Deelname is – vanzelfsprekend – gratis. Na aanmelding via onderstaand formulier (of via info@bergler.nl) ontvang je een bevestiging en 24 uur voor aanvang sturen wij je de link van het webinar! Graag tot dan!

Sprekers: Rik Lammers en Menno Jongerius

blank
Rik Lammers, Technical Lead Consultant
Rik studeerde Technische Informatica aan de Avans Hogeschool in Breda en is sinds 2011 actief in de IT. Als Technical Lead Consultant helpt hij (meerdere bedrijven) en begeleidt softwareontwikkelaars op locatie. Natuurlijk ontwikkelt hij software, maar daarnaast traint Rik ook ontwikkelaars, analyseert hij softwarekwaliteit en adviseert hij onze klanten hoe ze hun software ontwikkeling op een hoger niveau kunnen tillen.

Menno Jongerius
Menno Jongerius, CTO Bergler
Menno is (al acht jaar) CTO bij Bergler Software Solutions. Menno gelooft dat passie en vakmanschap onze klanten helpt om software sneller en met hogere kwaliteit op te leveren.
Door onze klanten te helpen agile processen in te voeren, hun software architectuur te verbeteren, hun teams te leiden en coachen of door simpelweg mee te ontwikkelen helpt hij de wereld van softwareontwikkeling te verbeteren.

 

Gegevens

Datum:
18 mei 2021
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl
berglerWebinar: Einde van het .NET Framework – Migratiepaden naar .NET 5