dinsdag 28 februari 19:30 – 20:30

Sommige veranderingen in ons vakgebied gaan heel snel en geven een behoorlijke schok in de markt. Dat zal zeker het gevoel zijn geweest bij Google, dit met het oog op hun verdienmodel rondom search engine, toen ChatGPT als een racepaard uit de startblokken kwam. De meeste zaken evolueren een stuk trager. De valkuil hierbij is dat je als organisatie niet op tijd in de gaten hebt dat de wereld waarin je software draait, veranderd is.

Hoe blijf je succesvol?

Er komt nogal wat op je af: klanten die software as a service verwachten, de komst van de cloud, vaker releasen en dús een korte time-to-market, agile processen en vernieuwde ontwikkelplatformen. Hoe zorg je er nu voor dat je organisatie en bijbehorende software over een aantal jaren nog steeds succesvol zijn?

Organisaties helpen om op deze vraag antwoord te vinden, is één van de speerpunten van Bergler. We hebben een tijd geleden al eens stilgestaan bij veranderingen in processen en de manier waarop teams werken. In deze komende sessie gaan we in op de ontwikkelingen bij Microsoft.

.NET Framework niet langer doorontwikkeld

Inmiddels is duidelijk dat .NET Framework niet langer doorontwikkeld wordt en dat organisaties over moeten op de nieuwe versies van .NET. Tijdens dit webinar schetsen we de veranderde markt en specifiek de strategische richting die Microsoft hierin genomen heeft. Vervolgens nemen we je mee in de laatste stand van zaken als het gaat om migratie tools. Weten hoe het precies in elkaar zit? Geef je hieronder op voor ons gratis webinar. Je bent van harte welkom.