Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Blazor en de oorlog in front-end frameworks

7 december 2021 @ 19:30 - 20:30

Tijdens dit webinar maken we de balans op in front-end wereld. We vergelijken de grote javascript frameworks (Vue, React, Angular) en gaan wat verder in detail in op een nieuwe speler op .NET gebied: Blazor. Waar moet je op letten, en hoe kun je voorkomen dat je front-end een monolitische applicatie wordt.

Je hebt ongetwijfeld inmiddels wel gehoord van de ontwikkeling van Microsoft op het gebied van Blazor. Hiermee kun je een applicatie client bouwen op basis van C# die draait in de browser middels de W3C standaard van webassembly.

Tijdens deze avond nemen Don Wibier en Patrick Bes je mee in een deep dive in blazor. Don is als product specialist en lead developer werkzaam voor DevExpress en gaat dieper in op webassembly versus server side blazor, hoe je code kunt hergebruiken, hoe je statemanagement kunt vormgeven en hoe je omgaat met autorisatie en authenticatie.

We hopen je te zien deze avond en zien uit naar een interessante en informatieve avond over een veelbelovende technologie.

blank  blank

Deelname is – vanzelfsprekend – gratis. Na aanmelding via onderstaand formulier (of via info@bergler.nl) ontvang je een bevestiging en 24 uur voor aanvang sturen wij je de link van het webinar! Graag tot dan!

 

Gegevens

Datum:
7 december 2021
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl
berglerWebinar: Blazor en de oorlog in front-end frameworks