Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…

7 juli 2020 @ 19:30 - 20:15

Nu dit jaar Microsoft voor het eerst duidelijk afscheid neemt van het fullstack .NET Framework, wordt duidelijk dat we software vernieuwing niet op de lange baan kunnen schuiven. Maar hoe pak je dit praktisch aan. Tijdens deze avond delen we praktijk- ervaring en geven we praktische handvatten om bestaande software te vernieuwen.

De ontwikkelingen in software development zijn de laatste jaren met de komst van de cloud, .NET Core, AI, en multi-platform ontwikkeling behoorlijk in de stroomversnelling geraakt. Waar je vroeger alle ontwikkelingen niet op de voet hoefde te volgen, gaan ontwikkelingen nu zo snel dat je het niet kunt permitteren om achterop te raken. Hoe houd je jezelf staande als veranderingen elkaar zo snel opvolgen.

Tijdens deze presentatie bespreken we best practices over hoe je strategische software vernieuwing kunt doorvoeren, terwijl de applicatie moet blijven draaien.

Deze (online) masterclass vindt plaats op 7 juli aanstaande van 19:30 tot 20:15 uur. Deelname is – vanzelfsprekend – gratis. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en 24 uur voor aanvang sturen wij je de link van het webinar! Graag tot dan!

 

Gegevens

Datum:
7 juli 2020
Tijd:
19:30 - 20:15
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl
berglerWebinar: Vernieuw legacy applicatie? Maar hoe…