dinsdag 21 maart 13.00 – 15.00

Sommige veranderingen in ons vakgebied gaan heel snel en geven een behoorlijke schok in de markt. Dat zal zeker het gevoel zijn geweest bij Google, dit met het oog op hun verdienmodel rondom search engine, toen ChatGPT als een racepaard uit de startblokken kwam. De meeste zaken evolueren een stuk trager. De valkuil hierbij is dat je als organisatie niet op tijd in de gaten hebt dat de wereld waarin je software draait, veranderd is.

Hoe blijf je succesvol?

Er komt nogal wat op je af: klanten die software as a service verwachten, de komst van de cloud, vaker releasen en dús een korte time-to-market, agile processen en vernieuwde ontwikkelplatformen. Hoe zorg je er nu voor dat je organisatie en bijbehorende software over een aantal jaren nog steeds succesvol zijn?

We nodigen je uit om samen met collega-managers en software eigenaren te sparren over wat “futureproof software development” voor jullie betekent en welke keuzes jullie hebben gemaakt. We doen dit tijdens een online event waarbij je, ondersteund door onze facilitators, in kleine groepen met collega’s kunt sparren. Een ideaal platform om ervaring uit te wisselen en inspiratie op te doen. Je bent van harte welkom. Schrijf je hieronder in.