dinsdag 26 september van 13:00 uur – 15:00 uur: schrijf je in!

We zijn ruim op de helft van 2023 en kijken terug op twee kwartalen waarin we hebben stilgestaan bij toekomstbestendige softwareontwikkeling en bij het vinden en behouden van professionals.

Wat het volgende thema uit onze TechRadar voor 2023 is? Dat laat zich raden, dit thema is: ‘Klaar voor de cloud’. Waarom? Logisch, dit thema gaat precies dáár verder waar we met toekomstbestendige softwareontwikkeling zijn gebleven.

In ‘Klaar voor de cloud’ komen onderwerpen als open source, software as a service en pay per use samen. Waar veel applicaties in het verleden gesloten systemen waren, zie je nu dat succesvolle softwareoplossingen de mogelijkheid hebben om te integreren. En dat in een applicatielandschap dat, door samenwerkende apps, een probleem voor de gebruiker oplost.

De cloud is daar inmiddels een onmisbaar onderdeel van. Al is het alleen maar vanwege de veelheid aan diensten die standaard in de cloud beschikbaar zijn, waardoor je ze niet zélf hoeft te schrijven. En dat levert je tijd, geld en werkplezier op.

Ben jij al écht klaar voor de cloud?

Tijdens deze interactieve sessie: speciaal voor managers en software eigenaren,

gaan we samen ontdekken wat het betekent om gebruik te maken van de cloud en welke stappen nodig zijn om je software hiervoor geschikt te laten zijn. Wat is bijvoorbeeld cloud ready en wanneer is je software eigenlijk cloud native? En waarom is het belangrijk om hier gedegen kennis van te hebben, zélfs als je er op dit moment nog geen concrete stappen in maakt?

Je leert er alles over tijdens onze gratis Managers Inspiratie Sessie, waarin er volop gelegenheid is om met collega-leidinggevenden te sparren. Je bent van harte welkom.

Schrijf je hier in.