Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Live event in Houten: May the source be with you

22 september 2022 @ 18:00 - 21:00

Na ruim twee jaar uitsluitend webinars verzorgd te hebben, organiseren wij op donderdag 22 september eindelijk weer een fysiek event op de welbekende locatie in Houten. We hebben deze avond twee mooie sessies gepland.

Programma
18:00 – 19:00 Inloop met broodjes en soep
19:00 – 20:00 Azure nieuwbouw in een high security / high performance organisatie
20:00 – 21:00 Ronde tafel: veel voorkomende problemen

De uitdagingen van een cloud-native high-performance workload met sensitieve informatie

Voor een overheidsinstantie zijn we samen met Rubicon betrokken bij het bouwen van een nieuw platform voor de transformatie naar digitale dienstverlening. De belangrijkste uitgangspunten zijn “digitaal tenzij” en “cloud tenzij”. In deze sessie bespreken Ronald de Heer en Anco Stuij de belangrijkste cloud design patterns die worden toegepast en de uitdagingen op het vlak van vergaande compliance- en beveiligingseisen. Duidelijk wordt dat een succesvol cloud ontwikkelaar naast het beheersen van de klassieke programmeervaardigheden ook steeds meer kennis moet hebben van cloud infrastructuur, networking en security. Een inspirerende sessie met stof tot nadenken. Een absolute must voor iedere ontwikkelaar en manager die een toekomst in de cloud voor zijn of haar product ziet.

 

Over de sprekers
blank
Ronald de Heer is interim manager via Bergler en verantwoordelijk als projectleider.

blank
Anco Stuij is cloud architect bij Rubicon.

Over Rubicon
blank
Rubicon is expert binnen het Microsoft cloud diensten portfolio en levert consultancy, complete diensten en geavanceerde (maatwerk) oplossingen om digitale transformatie te laten slagen. Op basis van cloud oplossingen en managed cloud foundations realiseren we veilige, geïntegreerde en datagedreven klantorganisaties.

 

Ronde tafel / veel voorkomende vragen
Zoals jullie weten is het belangrijkste doel van ons Competence Center dat het een plek is van developers voor developers. Om daar concreet handen en voeten aan te geven gaan we het tweede deel van de avond een nieuw concept lanceren: Een ronde tafel waarbij al onze sprekers aansluiten maar jullie als gasten ook een actieve rol spelen. Tijdens deze sessie mag je elke vraag of casus inbrengen en zullen we met de groep hier op ingaan. We zullen een aantal veelvoorkomende casussen meenemen, maar live vragen van alle deelnemers heeft natuurlijk de voorkeur. Je kunt dan denken aan vragen op het gebied van de cloud, over architectuur, migratie van .NET Framework naar .NET, agile organisatie en nog veel meer.
Wij verwachten een mooie en interactieve sessie waar we veel ervaringen kunnen delen.

 

Gegevens

Datum:
22 september 2022
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl

Locatie

De Roskam
Plein 25
Houten, 3991 DL
+ Google Maps
Site:
http://www.deroskam.com/
berglerLive event in Houten: May the source be with you