Events en webinars

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Hybride softwareontwikkeling in de cloud

14 april 2020 @ 19:00 - 21:00

Steeds meer organisaties oriënteren zich, of maken al gebruik van diensten in de cloud. Daarnaast zien we een beweging in de markt naar modulaire software ontwikkeling. De wereld van legacy applicaties staat echter vaak nog ver van deze ontwikkelingen af. Tijdens deze avond duiken we dieper in de mogelijkheden van de cloud, zowel voor legacy omgevingen als voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast willen we graag met jullie ervaringen delen die jullie mogelijk al hebben opgedaan met de cloud.

Dit evenement is geheel online en dus voor iedereen toegankelijk (webinar): de link om het event bij te wonen wordt je, na aanmelding via onderstaand formulier, op 14 april aanstaande toegestuurd.

Programma:
19:00 – 19:15 Interactieve sessie, welke cloud diensten gebruik jij al?

blank
19:15 – 20:00 Menno Jongerius (CTO bij Bergler)
Introductie hybride software ontwikkeling in de cloud: Tijdens deze presentatie schetsen we de actuele stand van zaken als het gaat om cloud diensten. We gaan in op randvoorwaarden wanneer je software cloud-native wilt opzetten en wanneer je de cloud wel of niet zou moeten inzetten. Vervolgens kijken we naar verschillende mogelijkheden om een hybride cloud op te zetten in combinatie met een (on premise) eigen datacenter en duiken we wat dieper in services als Azure Functions, Cognitive Services en Cosmos Db.

blank blank
20:10 – 20:50 Arjen Kraak (Technical Lead Consultant bij Bergler) en Christian Peeters (Team lead bij Senet)
Gastspreker Christian Peeters is in 2000 zijn carrière gestart als Software Ontwikkelaar. Zeven jaar later is hij Microsoft Certified Trainer geworden en heeft sindsdien veel andere ontwikkelaars opgeleid. Momenteel is hij werkzaam als ontwikkelaar en Team lead bij Senet, een bedrijf uit Eindhoven dat applicaties maakt voor een verscheidenheid aan klanten.

Arjen en Christian delen een praktijk case waarbij ze een bestaande applicatie migreren naar de cloud. Ze nemen je mee in het beslissingstraject en delen lessons learned van de migratie tot nu toe.

Aanmelden

  Ja, ik meld mij aan voor de online developers-sessie “Hybride softwareontwikkeling in de cloud” op dinsdag 14 april 2020

   

  Indien meer dan één deelnemer: vult u svp hier de namen en e-mailadressen van de andere deelnemers in.
  U kunt per formulier 4 extra deelnemers aanmelden.

  E-mail deelnemer 2

  Ja, ik wil ook jullie nieuwsbrief ontvangen.

  Door jezelf in te schrijven op de periodieke nieuwsbrief geef je Bergler toestemming om je marketingboodschappen zoals de periodieke nieuwsbrief en/of aanbiedingen te sturen. Op elk gewenst moment kun je jezelf uitschrijven door middel van de ‘unsubscribe’ link in het bericht.

  Gegevens

  Datum:
  14 april 2020
  Tijd:
  19:00 - 21:00
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Bergler Software Solutions
  Telefoon:
  076 - 57 20 200
  E-mail:
  info@bergler.nl
  berglerWebinar: Hybride softwareontwikkeling in de cloud