Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

.NET Core en .NET Standard

25 juni 2019 @ 18:30 - 21:00

Met de komst van .NET Core 3 dit jaar wordt een grote stap gezet door Microsoft in het vervangen en uitfaseren van het fullstack .NET Framework.

Tijdens deze avond staan we stil bij deze ontwikkeling en hoe je stappen kunt zetten om je applicaties voor te bereiden op .NET Core. We gaan in op de positionering van .NET Core ten opzichte van Xamarin en .NET Standard en geven aan welke technologie wanneer toepasbaar is. We laten zien hoe je .NET standard libraries op kunt zetten en geven een introductie m.b.t. .NET Core.

Sprekers:

Arjen Kraak: introductie over .NET Standard & .NET Core aan de hand van historische ontwikkelingen

Arjen is een ervaren lead developer, architect en meewerkend voorman in ontwikkelteams bij Bergler Software Solutions of haar opdrachtgevers: ‘Ik start vanuit de “waarom?” vraag om duurzame software oplossingen te realiseren voor mijn klanten. Ik zoek hierbij de verbinding met de business en zorg ervoor dat wensen en eisen door business en IT worden begrepen en afgestemd.’

Patrick Bes: presentatie van alle coole nieuwe features van .NET Core 3.0

Patrick is Software Architect / Lead Application Developer bij Bergler Software Solutions.
Vaardigheden: .NET Core and Full framework, DevOps, Cloud transition, Microservice transition, DDD, Kubernetes, Azure DevOps, Azure platform, Identity & Access management, Shift Left.

Mark Bosch: over de migratie naar .NET Standard in de praktijk

Mark is als lead developer en software architect werkzaam bij Loket.nl. Hij ‘trekt de kar’ voor de R&D ontwikkelingen binnen de ontwikkelteams en heeft zich de laatste jaren vooral gericht op het modulair maken en vernieuwen van de software. Als onderdeel van deze ontwikkelingen heeft hij het laatste half jaar de meeste private NuGet packages omgezet naar .NET standard.

Over Loket.nl
Loket.nl is een onderdeel van de Van Spaendonck Groep. De organisatie zet zich al 100 jaar in met slimme oplossingen om ondernemers te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak, nl. ondernemen. Het Loket.nl platform is een online platform voor HR- en salarisadministratie en verwerkt de salarissen van ongeveer één miljoen Nederlanders werkzaam in het MKB.

Details
Locatie: De Roskam (Plein 25, Houten)
Ontvangst: 18:30 uur (met broodjes)
Start programma: 19:00 uur
Einde programma: 21:00 uur

Na afloop de mogelijkheid om nog even na te borrelen.

Gegevens

Datum:
25 juni 2019
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bergler Software Solutions
Telefoon:
076 - 57 20 200
E-mail:
info@bergler.nl

Locatie

De Roskam

Plein 25
3991 DL   Houten
Website:
http://www.deroskam.com/

Aanmelden

Ja, ik meld mij aan voor de developers-sessie “.NET Core en .NET Standard” op dinsdag 25 juni 2019

 

Indien meer dan één deelnemer: vult u svp hier de namen en e-mailadressen van de andere deelnemers in.
U kunt per formulier 4 extra deelnemers aanmelden.

E-mail deelnemer 2

Ja, ik wil ook jullie nieuwsbrief ontvangen.

Door jezelf in te schrijven op de periodieke nieuwsbrief geef je Bergler toestemming om je marketingboodschappen zoals de periodieke nieuwsbrief en/of aanbiedingen te sturen. Op elk gewenst moment kun je jezelf uitschrijven door middel van de ‘unsubscribe’ link in het bericht.

bergler.NET Core en .NET Standard