Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Domain Driven Design en (micro)services in de praktijk

19 juni 2018 @ 18:30 - 21:00

Domain Driven Design en (micro)services in de praktijk

We zien de afgelopen jaren steeds meer organisaties in meer of mindere mate agile werken, waarbij continuous integration en continuous deployment belangrijker worden.
Om succesvol en snel aanpassingen in de markt te kunnen zetten is een behapbare en modulaire opzet van je software een must.

Tijdens deze sessie gaan we in op verschillende facetten om te komen tot modulaire software. Allereerst kijken we naar de basis principes van domain driven design en op welke manier je de boundries van de modules kunt bepalen, vervolgens gaan we in op de effecten van een modulaire applicatie op je architectuur en als laatste gaan we kijken naar een aantal strategieen om van een bestaande legacy applicatie te komen tot een modulaire applicatie.

Ontvangst met broodjes start om 18:30 uur, na afloop de mogelijkheid om nog even na te borrelen.

Gastspreker: SJAAK SPIEGELS
(Enterprise Architect)
Sjaak was de grondlegger van de huidige architectuur waarmee Voogd en Voogd grote successen heeft geboekt en nog steeds boekt. Met alle ervaring uit die periode, een scherp oog voor nieuwe relevante technologische ontwikkelingen evenals het lef en verantwoordelijkheidsgevoel om nieuwe wegen te bewandelen, is hij een belangrijke schakel in het team op weg naar nieuw succes. Is terecht trots op de kwalificatie die Voogd & Voogd ontving van een onafhankelijk onderzoeksbureau (SIG): “Deze architectuur (Atlas) en de daarbij behorende uitvoering heeft Netflix en Facebook-achtige proporties!”

Over Voogd en Voogd:
In de verzekeringsbranche is Voogd en Voogd een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met haar 450 medewerkers is Voogd en Voogd verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.

Gegevens

Datum:
19 juni 2018
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Roskam
Plein 25
3991 DL   Houten
Website:
http://www.deroskam.com/

Aanmelden

U kunt zich nog niet inschrijven voor dit event.
berglerDomain Driven Design en (micro)services in de praktijk